Kattlivet kraschade!

Hej mina vänner!

Som några av er kanske märkt har hemsidan inte fungerat som den skulle på några dagar.
Det har varit en pers!! Vi visste inte vad felet var och hur vi skulle reparera det. Vi kliade oss i pannan många gånger ska ni veta. Men till slut, till slut fick vi löst problemet. Eller vi & vi, jag satt väl mest hemma, höll alla tummar och tår, grät en skvätt och hoppades. Hoppades som aldrig förr!!!
Min käre bror är ett geni! Det ska Gudarna veta! Vad hade jag gjort utan dig, brorsan!? Då hade jag suttit här utan kattlivet med sorg i hjärtat. Tänk att en blogg kan betyda så mycket. Mest rädd var jag för att förlora all info om våra katter. Ett helt år av deras liv hade försvunnit. Bara sådär!

Hittills har jag varit helt säker på att om man lägger ut något på internet så kommer det alltid att finnas där. Men nu fick jag mig en läxa; allt kan försvinna på en sekund utan att man ens hinner blinka. Fyyyyy så hemskt!

Nu hoppas jag att allt ska fungera som det ska och att vi kan fortsätta att prata katt precis som vanligt. Det har jag saknat som bara den!!
Hoppas att ni saknat oss oxå lite grann!? 😉

spacer

4 comments on “Kattlivet kraschade!

 1. Natalie

  Vad roligt att hemsidan är uppe igen! Nu kan man fortsätta titta in här och läsa 🙂

 2. Heléne

  =)
  Är bara ärlig och säger som jag tycker, kanonsida Agnes, det ska Du veta!!

  Nej, farligt är det inte. Sorry, birman som mina föräldrar har fick ett strå i halsen/upp mot nosen för 2 år sedan, då trodde jag det var lunginflammation, hon har haft det förut och hostade på samma sätt. Åkte till veterinären, de sövde henne för att titta i halsen. Medan Hon blev dåsig kräktes hon, jag tog reda på det och när veterinären kom in och tittade henne i halsen sa hon ”kräktes hon upp något grässtrå?” ja sa jag. Då hade hon ett litet sår som tydde på att det var det som hade irriterat hela tiden..
  Det veterinärerna säger är att man skall försöka få dem att kräkas, dock ville Cosse inte käka mer gräs ikväll, men som sagt Han har ätit lite mat och kräkts lite, så förhoppningsvis kanske grässtråt har kommit ut, bara att det har blivit som ett litet sår som irriterar. Skall återkomma till vet imorgonbitti för att se hur Han verkar må/vad de tycker.

  Grabben sover lugnt och förhoppningsvis blir Han pigg tills morgonen=)

  Ta hand om Leo och hoppas som sagt att Han blivit pigg nu!
  Många kramar än en gång från oss två till Er alla=)

 3. Kattmamma

  Va du är gooo Heléne! 🙂
  Ush vilken hemsk tanke! Nejdå, Leo är mycket bättre. Han kräks lite men inte alls så farligt. Vi avvaktar med veterinären så länge.
  Hoppas Cossen blir bra över natten! Jag har aldrig varit med om att katter kan få problem med gräs. Är det farligt?

  KRAM på er! Vi tänker på er med!

 4. Heléne

  ÄNTLIGEN ÄR SIDAN TILLBAKA! Kan säga att jag är en av dem som varit inne åtminstonde 2ggr om dagen för att få reda på vad som hänt..!?
  Hoppas Din Leo mår bättre och att torrfodret har fått ”stanna kvar”, var riktigt orolig att något hänt Honom och att det var därför Du stängt ned sidan..
  Tack för att Du tänker på oss. Grabben ligger bredvid här, Han hostade/rasslade lite nyss men verkar annars ok. Hostar Han fortfarande imorgon bitti så åker jag iväg med Honom, hellre en gång för mycket..!

  Ta hand om Dig, kul att sidan är igång igen så vi kattälskar får något vettigt att läsa=)

  Kram kram

  Tänker på Er

Leave a reply