Datorn har kraschat!

Om ni undrar varför jag inte skriver något nytt så är det för att min dator har nog gått sönder för gott!
Häromdagen höll jag på att fixa en ny kattvideo och precis när jag skulle lägga ut videon på internet så hängde sig hela datorn. Vad gör man!? Klockan var över 22 och jag skulle upp och jobba tidigt dagen efter. Försökte starta om den, men utan att lyckas. Den hängde sig precis innan skrivbordet visar sig. Efter en stund bestämde jag mig att det enda jag kan göra är att formatera.
Jag är av den otåliga sorten så jag började formatera strax efter midnatt. Jag kunde ju inte vänta till dagen efter ju! Då hade jag nog spruckit!!
Jag riskerade att förlora allt jag sparat på datan men jag ansåg att jag inte hade något val.
Tror ni att det gick som det skulle? NÄÄÄÄ
Klockan 3 gav jag upp. Jag skulle upp kl 6 och jobba. Måste ju få några timmars sömn iaf.
Dagen efter fortsatte jag att kämpa med den. Efter ett par timmar lyckades jag att formatera datorn. Men den fortsatte att hänga sig. Fast ”bara lite”.
Vi bestämde att åka med den till Elgiganten och få hjälp. Men då kom jag på en lysande idé. Bränna allt det jag vill rädda. Tror ni att det gick som det skulle? NÄÄÄÄÄ
Förstörde alla skivor jag hade och lyckades inte att bränna något. Snacka om att ha otur!!!!
Nästa steg är att köpa skivor och bränna allt. Sedan raka vägen till Elgiganten och KLAGA. Kul? Nopp, inte alls. Men datorn är inte ens 1 år gammal. Ska den få bete sig så??? Tycker inte jag!

Så det är därför jag inte skrivit något. Kunde inte komma åt datorn först och nu orkar jag inte ens se på den. Vill kasta ut den genom fönstret!!! Får man det!?

spacer

2 comments on “Datorn har kraschat!

 1. Kattmamma

  Jag hoppas det löser sig! Är just nu vääääldigt trött på allt som har med datorer att göra, kan jag säga.
  Vill ju så gärna blogga men har knappt någon inspiration!
  Tack för din förståelse! Kram

 2. Lilla jag!

  Jaså, datorn krånglar, jag började ju undra vart du tagit vägen!
  Jag var med i en liknande situation förra året då min bärbara dator också kraschade, fast den var då nästan två år.
  Har inget bra tips men du kan ju kolla så att det är folktomt på gatan och sedan slänga ut den genom fönstret, följt av ett ondskefullt skratt! 😀

  Nej, men jag tycker du ska bege dig till Elgiganten och klaga, de brukar ju oftast kunna hjälpa till. Hoppas det fixar sig!

Leave a reply