Senaste katt-update!

Hej hej!

Leo kräks lite fortfarande, men vi tror att det kan bero på medicinen. Alltså inte medicinen i sig utan att hans mage är lite känslig och inte klarar den starka antibiotikan. Men det blir säkert bra snart igen. Han är pigg och glad och verkar inte alls ha ont av lite kräk då och då. Vi håller ett öga på honom men tror att det kan lösa sig av sig själv.

Disney har löpt färdigt för den här gången. Hon har inte löpt på hela sommaren om jag inte minns fel. Men nu var det dags igen. Hoppas att vi kan kastrera henne snart och även Blossom.

Blossom har halvlöpt samtidigt som Disney = CIRKUS! De två löpandes tillsammans är komiskt. De konverserar med varandra, de två. Blossom gillar inte att löpa samtidigt som Disney medans Disney bryr sig inte ett dugg om vad Blossom har för sig. För henne finns bara Leo.

Det var nog det som har hänt på kattfronten. Inte så mycket med andra ord. Imorgon ska jag verkligen försöka att visa er presenten som katterna fick från min resa. Sidan kraschade när jag skulle skriva om den. 🙁

Kram på er!

spacer

2 comments on “Senaste katt-update!

 1. nadja

  hej hoppas leo snart blir helt kry! jag har en fråga har du nått bra tips på att ta bort tover nån bra borste ?jag har försökt klippa max och råkade klippa han i skinnet :(känns inget bra…och han gillar inte at bli borstad

 2. Heléne

  Hej vännen! Cosse är pigg idag, lite rosslig, men det är nog bara normalt efter ett strå i halsen. Skönt att Leo piggar på sig och förhoppningsvis är det som Du säger, att Han är lite känslig för medicinen!
  Vad det gäller filmen håller jag helt med! Är svag för ”tjej”filmer annars, då menar jag riktigt överdrivna tjejfilmer, men den här var verkligen dålig! 🙁
  Då är Leagally Blonde bättre:D
  Ta hand om Dig och familj (behöver jag säga att katterna räknas med ? ;))
  Kramar från mig och min grabb!

Leave a reply