Min alldeles egna webshop – Jollycats.se

REKLAM I SAMARBETE MED JOLLYCATS.SE

Jag skulle stolt vilja presentera för er min alldeles egna webshop. 2012 startade jag en sida som hette jollycat.se. Jag drev den ungefär ett år och sedan fick jag ge upp drömmen. Det var vad jag trodde då. Men det visade sig att jag bara behövde pausa det några år. Känns fantastiskt faktiskt. Men vi tar det från början..

Jag hade drivit bloggen i några år och ville göra något mer än bara skriva om katter. Utveckla det lite. Jag fick lite samarbete där i slutet och startade en youtube kanal men allt var så nytt då, både youtube och samarbeten med bloggarna så jag kände att det var för lite.

Så när jag var gravid med mitt första barn så bestämde jag mig för att starta en egen webshop. Vad kunde varit roligare än att ha massa kattsaker hemma, packa paket och skriva om allt i bloggen. Lät ju som en dröm.

Men sedan föddes Vanessa och jag drabbades av förlossningsdepression i samband med förlossningen. Jag insåg ganska snabbt att det blir svårt att orka med allt. Jag hade mjölkstockning i 5 månader oxå till råga på allt. Så det var en svår början kan man väl säga. Jag tappade lusten, saknade orken och tiden att fortsätta med bloggen. Ännu mindre med shopen.

Jag ville oxå byta jobb efter föräldraledigheten så när Vanessa var ca 15 månader började jag oxå jobba. Några månader senare blev jag gravid på nytt. 🙂 Ni förstår vart jag vill komma.. livet snurrade på allt snabbare med tiden. Fanns ingen tid till hobbys, knappt till mig själv faktiskt, i flera år.

Ibland undrar jag vart bloggen hade varit idag och hur stor den hade blivit med en egen youtube kanal om jag kunde fortsätta driva den då.

Men livet ville som sagt annat och här är jag idag. Med ”stora” barn, 6 & 8 år gamla och har äntligen tid att få göra det jag älskar. Då föddes idén om en uppdaterad version av jollycat.se. Det blev jollycats.se istället. 🙂 Fyndigt va? hehe

Kika gärna in till shopen och berätta vad ni tycker. Den är inte helt klar men tillräckligt för att kunna visa er.

Vad tycker ni? Saknar ni något? Har jag missat något? Ge mig gärna era tips. Då skulle jag blir SÅ GLAD. Klicka på bilden för att komma till webshopen.

Tack på förhand!

I nästa inlägg tänkte jag skriva om vår fina Leo som vilar i trädgården tillsammans med Blossom..

På återseende!

spacer

Leave a reply