Julklapp till katten – Rosa koppel

Vinn ett rosa koppel till din pälskling

Idag kan ni tävla om ett jättevackert rosa koppel. Kopplet är 130 cm långt och 15 mm brett. Det känns mjukt och härligt men rejält och bra samtidigt. Perfekt julklapp även till vovvar! 🙂

För att delta: Svara på frågorna i kommentarsfältet och berätta varför du vill vinna kopplet.

Fråga 1

Har du någon gång handlat något hos swecat.com och i så fall vad?

Fråga 2

Hur hittade du hit till bloggen och tävlingarna?

Lycka till!

Vinnaren dras efter kl 22.30 på måndagen.

Tävlingen sponsras av swecat.com

Tävlingen är avslutad!

Tack för att ni var med och tävlade idag och välkomna åter till vår nästa tävling och den vill ni INTE missa!

Vinnaren idag blev: Annika Andersson. Grattis! Kolla din mail srtax..

spacer

9 comments on “Julklapp till katten – Rosa koppel

 1. Isabell

  1. Nej det har jag inte! Men har kollat på den sidan några gånger!
  2. Jag gick in på en sida som hade alla julkalendrar på internet!

 2. Emma och katten Flisan

  Matte gillar inte rosa, och Flisan passar inte i det. MEN, jag har en svägerska som älskar rosa och därmed Flisans kusin, katten Millie passar i rosa perfekt. Jag har fixat alla julklappar, utan till Millie så detta koppel vore perfa.

  1. Har aldrig handlat via swecat, men tanken har slått mig flera gånger. Jag håller på att spara till en klösmöbel till Flisan, och mycket möjligt att det blir via swecat jag köper en.

  2. Hittade din blogg av en ren slump för länge sedan, fastnade och sedan har jag följt den.

 3. Laura

  Fråga 1: SVAR: Faktiskt inte för jag kände inte till dem innan jag hamnade här på bloggen.
  Fråga 2: SVAR: Jag fick länken av en väninna 🙂

  Varför just jag (eller rättare sagt Torsten – en av katterna) ska vinna kopplet? Jo, för han är en liten (6 kg) kisse som älskar att gå ut på promenader men tyvärr så har Totte (hunden) käkat upp alla koppel vi ägde…

 4. Maria Sandqvist

  1. jag har aldrig handlat från swecat.com
  2. jag hittade hit då jag sökte efter adventskalender för katter på nätet.

  Det fina rosa kopplet skulle passa jättefint till min långhåriga och helvita älskling Ängla. Hon gillar att sitta i mitt knä och åka med, när jag tar mig fram med min permobil. För att ihon inte plötsligt ska hoppa ur mitt knä när jag kör och ngen olycka ska hända, har hon alltid koppel på sig. Som pricken över i är rosa min favoritkatt.

 5. Kari Aava

  1, Har än så länge köpt alla mina djursaker i fysiska butiker.

  2, När Supercat.se hade sin november aktivitet så delade de ut en femma till Djurskyddet Skellefteå för varje gilla de fick på facebook i November. Då jag vet vilket bra jobb Nicolina och de andra gör så kunde jag inte låta bli att trycka gilla för att stödja deras arbete. Sen så har de så mysiga kampanjreklamer på facebook så jag ser ingen anledning att ta bort gilla markeringen. När de så talade om att de skulle vara inblandade i en julkalender via er… så kunde jag inte låta bli att tävla.

  Om Lilla Pärlan inte visar sig ha någon ägare så vill jag se om hon gillar att gå i koppel, gör hon inte det så vet jag att mitt ”syskonbarn” Bella är en riktig promenadtös som älskar promenader i sele och att apportera påsklämmor, vore det inte för att hon jamar när hon klappar en på foten när hon vill väcka en så skulle man tro att hon var en hund.

 6. Annika Andersson

  Jag vill ge kopplet till pappas fina tax Svea. Skulle passa henne perfekt.

  Jag har inte handlat på Swecat än, men funderar på någon klapp till katterna därifrån.

  Jag letade efter julkalendrar att tävla i och hittade denna som är den bästa eftersom den riktar sig till katterna som är mina ögonstenar. 🙂

 7. Annica

  1. Nej har inte handlat där men skulle kunna tänka mig göra det då de har så fina och bra produkter. Visste inte att butiken fanns innan läste om det här.

  2. Genom http://www.blienvinnare.se

 8. Susanne

  1. Nej, jag har aldrig handlat på Swecat.com.

  2. Jag sökte efter julkalendrar på google – och då jag fann en där det fanns chans att vinna åt min katt blev jag glad.

  Det här rosa kopplet skulle jag vilja vinna ät den hundvalp(en tik) som jag planerar att köpa. (Min katt är däremot pojke!)

  Mvh
  Susanne S

 9. Therese Johansson

  Hej.
  jag har än inte handlat nått hos swecat.com Blir att jag handlar i den djuraffär jag brukar jobba extra i.

  Bloggen hittade jag via tips… om en bra blogg och rolig tävling.

Leave a reply