Julklapp till katten – Petstages Chew Fish 2-pack

Vinn Petstages Chew Fish 2-pack

Nu kör vi en tävling för småttingarna, tycker jag. Idag kan ni tävla om de här två sötnosarna som är speciellt tillverkade för just kattungar, perfekta tuggleksaker för kattungar med kliande tandkött. Har du kattungar hemma så få de säkert mycket glädje av de här fiskarna. Men det får ju även de stora missarna så klart.. 😉

För att delta: Svara på frågorna i kommentarsfältet och berätta hur gamla era katter är.

Fråga 1

Gå till supercat.se och välj ett klösträd. Kom tillbaka hit och berätta vilket du har valt och motivera varför.

Fråga 2

Vilken av jultävlingarna hittills här på catlife tyckte du var bäst?

Lycka till!

Vinnaren dras kl 22:30 söndag kväll.

Tävlingen är sponsrad av supercat.se

Tävlingen är avslutad!

Tack för att ni har varit med och tävlat idag.

Dagens vinnare blev: Therese Johansson. Grattis! Kolla din mail..

Om en liten stund startar vi nästa tävling, var med oss då! 🙂

spacer

13 comments on “Julklapp till katten – Petstages Chew Fish 2-pack

 1. Laura

  Fråga 1: SVAR: Jag valde den: http://www.supercat.se/klostrad/vilbert.html eftersom mina katter äger redan en liknande och den är verkligen älskad. En ny sådan till mina 4 pälsbollar skulle passa fint… men det får vänta ett tag 😉
  Fråga 2: SVAR: Det måste vara klösbrädan som gömde sig under lucka 7 🙂
  Mina katter är:
  Torsten 4 år & 7 månader & 1 dag, Gabrielle 4 år & 7 månader & 1 dag, Bimbo 2 år & 7 månader och Snoris 2 år & 6 månader & 3 dagar.

 2. Sandra Asp

  1. http://www.supercat.se/klostrad/klostunna-stor-vit.html
  Jag hade valt denna eftersom den är ganska diskret och snygg + att den har bra sovplatser som mina katter gillar
  2. Jag gillade tävlingen där du lottade ut en labyrint. Synd bara att jag inte vann den 🙂

  Mina katter är 3,4 och 12 år

 3. emma rudbeck

  Om jag fick välja fritt hade jag valt http://www.supercat.se/klostrad/herkules.html dels för att det är snyggt, sen är det bra att det finns ett litet krypin där katten kan gå in och få vara ifred det är oxå väldigt bra att det är högt våra katter älskar att sitta högt upp och speja.
  Vi har 2 hundar så katterna behöver kunna klättra iväg ibland och kunna sitta och titta ner på dem

  Den roligaste tävlingen tycker jag var att inreda ett kattrum men tyvärr hann jag inte vara med på den.

  Vi har 2 katter Medusa 8 år och Kirren 7 månader

 4. Lisa

  Hej! Vet inte om det är okej att tävla en gång till, men dessa hade verkligen passat Lexus så jag försöker:)

  1. Lexus hade älskat klösträdet Gandia, eftersom han älskar att gömma sig i bland annat papperspåsar och smyga på sina människor. Han gillar också att ligga högt och speja, och det hade han kunnat göra kungligt med denna klösmöbel:)

  2. Jag tycker självklart att tävlingen med klösbrädan var bäst, eftersom jag och min fina pisse vann den:)

  Lexus är ca 1 år, men är fortfarande som en bebis. Han älskar att tugga på mina händer, så för att skona mina händer hade nog dessa fiskar passat honom som handen i handsken. Så vi håller tummarna på att vi vinner, så att händerna kan slippa riv och bitsår framöver:) Tack för en underbar blogg!

 5. Christin Enström

  1. Först och främst hade jag valt ett Kattens No.1 klösträd, har provat olika märken men det är först detta som verkligen varit värt pengarna. Har haft det länge och det ser knappt slitet ut!
  Jag hade valt Eiffel eller Dagmar (http://www.supercat.se/klostrad/kattens-nr1/dagmar.html) Då både är av modellen från golv till tak. Perfekt för katterna att klösa på och få sträcka ut sig rejält. Och mina kissar älskar att ligga högt upp och spana! Sen går det även att ta bort tyget på mitt träd vilket är väldigt praktiskt när det behöver tvättas!

  2. Den här:
  http://www.catlife.se/2011/12/03/julklapp-till-katten-catit-kattspa/
  Visste inte att det fanns tidigare och mina missar skulle älskat ett sådant. Det lär dyka upp som födelsedagspresent till sommaren 🙂

  Min lilltjej och kattpojke fyller båda 11 i juni månad ♥

 6. Ann-Louise Gerdin

  Mina sötnosar är 5 år, fyller 6 i mars 2012. De är syskon så det blir dubbelkalas.
  Klösmöbeln jag skulle tänka mig ha är: Klöstunna stor vit. Klösmöbel från Trixie med flera våningar. Den vi har nu finns bara ett ”krypin” i och ibland blir det lite grinigt när båda vill ligga just där… problemet kanske inte skulle lösa sig för de skulle väl bråka om samma hål istället 🙂 Den vita skulle det vara eftersom katthåren är ljusa på mina blåmaskade birmor – den vi har nu är mörkblå…. man lär av sina misstag.
  Jag tycker det är kul att surfa runt på din sida… alla tävlingarna har varit bra fast jag inte inte hunnit hem och kunnat delta i alla 🙂 Men helt klart är väl att den tävlingen där jag vann minihamstern var ”bäst” (ego)

 7. Susanne

  Fråga 1. Vilbert. Det är ett rejält klätterträd med flera våningar som inbjuder till variationsrik lek.

  Fråga 2. Den 2:a december. Det var roligt att se filmsnutten från YouTube, och sen tyckte jag att just den vinsten var en väldigt bra produkt.

  Min katt är sex år men fortfarande lekfull som en kattunge.

  Mvh
  Susanne S.

 8. Annika Andersson

  Våra katter Kajsa och Rasmus är 5½ år.

  1. Mitt favoritträd är Pentronas. Det verkar rejält och annorlunda mot det vi har idag så skulle jag köpa nytt så vore detta ett alternativ som omväxling. Våra katter är innekatter och behöver något att klättra i och ligga högt i, därför är ett takhögt träd alltid favorit här.
  http://www.supercat.se/klostrad/pentronas.html

  2. Bästa tävlingen tycker jag varit foderlabyrinten, något som jag nog ska skaffa till våra katter och något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det här. 🙂
  http://www.catlife.se/2011/12/02/julklapp-till-katten-catit-fodd-maze/

 9. Linda Sohlström

  1. Kattens no 1 Vilbert, klösträdens rolls royce 🙂
  2. Foderlabyrinten för att jag gärna hade vunnit den.
  Mina katter är 10 och 8 år gamla 🙂

 10. Therese Johansson

  Jag har valt Jumbo. Då finns det klättermöjligheter för katterna, dom kan även klättra högt men samtidigt ha många liggplatser. Sen innehåller den inga ”lådor” har en katt som inte är så förtjust i dom.

  Jag tycker dagens tävling är bäst, det finns inga ”rätta” svar, alla har möjlighet att skriva det dom vill.

  Jag har en huskatt, Askis som nyss fyllt 5 år
  Baloo är ett Brittiskt korthår som nyss fyllt 3 år
  på Onsdag kommer min Neva Masquerade kattunge, Idun som är 12 veckor.

 11. Cassandra Holm

  Min lilla fisa Lisa vet jag faktiskt inte hur gammal hon är.
  Jag hittade henne en natt mitt i Malmö centrum där hon satt och pep högt bakom ett galler till en restaurang. Det var inte helt lätt att få tag i henne men jag rugby kastade mig ner på marken och lyckades:). Detta var den 15 september och hon är idag min solstråle och tänker aldrig göra mig av med henne. Men jag gissar på att hon är 4-5 månader nu för hon har tappat 2 stora tänder:).

  Fråga 1. Kattställningen GIGANT tror jag hade passat perfekt till Lisa. För att hon både gillar och klättra, är inte rädd för höjder och dessutom gillar hon att gömma sig :).

  Fråga 2. Jag tycker att den bästa tävlingen var den 7 december då man kunde vinna en urfin klösbräda! Fällde nästan en tår när jag inte vann 🙂

 12. Maria Sandqvist

  1. I en dröm har vi en BananaLeaf Rotting Outdoor 4
  där katterna busar runt, sussar och bra då mår
  Ett eget krypin finns för var och en
  långa pelare att klösa på och sträcka ut sina ben.
  Klättrar, klöser gör de gärna mina rara
  med hjälp av denna låter det nog mattes möbler vara.

  2. Jag väljer tävlingen om kammen, som jag tyvärr missade. Jag har en långhårig katt, som vintertid har väldigt lätt för att få tovor i sin långa, vita och fina päls. Jag och Ängla har våra duster, då hon inte är förtjust av pälsvård på sin mage. Därför blir kammen mitt val. Den hade kanske löst lite av vårt problem.

  Mina katter Tindra är 5 år och lilla Ängla är 3½ år.
  De är verkligen mina lyckopiller och har gjort att jag mår SÅ mycket bättre, trots sjukdom och deppiga stunder. Nu är de djupa svackorna nästan som bortblåsta.

Leave a reply