Julklappstips för katt – Tassringar

Dagens tips blir något fint till mattarna. Jättefina ringar till väldigt bra pris – 89 kr styck. Det är helt överkomligt, tycker jag..

Jag gillar inte att bära smycken så det blir inget för mig men om ni vill så kan ni köpa ringarna här.

Jag äger faktiskt inte så många kattprylar, delvist för att det finns för mycket fint men även för att jag tycker det kan bli lite för plottrigt, för mycket av allt liksom. Jag är mer för att äga så lite som möjligt och börjar man samla på sig kattprylar så kanske man blir fast och inte kan sluta? Man vet aldrig! 🙂 Se hur det gick när jag började köpa kattböcker. Jag har nog 40 stycken idag.. Tänk om jag hade samma förkärlek till kattprylar? Puuh! Stackars min sambo! Hihi

spacer

3 comments on “Julklappstips för katt – Tassringar

 1. Emma

  Lotta dom smyckena var verkligen diskreta jätte fina tack för tipset 🙂

 2. Lotta & Moses

  Jag håller också med om att ringarna känns ganska plottriga men har ett tips på en annan sida med fina, diskreta, smycken för kattälskare
  http://www.lovepaws.se
  Kram å tass

 3. Emma

  Ja dom var fina men jag håller med dig det kan bli lite för plottrigt då tycker jag det är roligare att köpa leksaker till katterna
  Ha det så jättebra
  Kramar
  Emma,Oliver och Nellie

Leave a reply