En ”lerkatt”

En ”lerkatt” !!

Den här katten köpte jag i somras när jag var iväg på semester. Jag har helt glömt av att visa er.

Den är nog gjord av någon sort lera skulle jag tro. Ganska ömtålig med andra ord. Den fanns i lite olika ställningar men jag valde just denna för jag tyckte att den såg så glad och avslappnad ut och väldigt verklighetstrogen. En nyvaken och utvilad kisse. Finns det något härligare? 🙂

Jag är egentligen inte så mycket för att samla på kattprylar (nu pratar vi alltså inte saker FÖR katt, för det har vi gott om) utan prydnadssaker. Men det har blivit att jag kommit hem med det bara för att jag ibland inte kan stå emot. Känner ni igen er?

spacer

7 comments on “En ”lerkatt”

 1. nadja

  tack för svaret : jo mirakel kammen är jätte bra absolut !! jag fick hem furminator igår och testade den och jag tkr det släpper massa underpäls då jag använder den .ska ge den några veckor och se om det blir mindre hår här hemma.hehe

 2. Sophia & Katterna

  Har inte platts för dom och så har jag inte hunnit packa upp dom sen vi flyttade 😀

 3. Kattmamma

  Sophia:
  Varför har du alla saker i kartonger då? 🙂

  Nadja: Mirakelkammen är the best, både den lilla och den stora. Furminator har jag köpt och lånat ut eftersom den inte funkade på våra katter. Den funkar väldigt bra på huskattpälsen om jag förstod det rätt. Där gör den nytta.
  Håll oss gärna uppdaterade om hur det funkar för er.

  Kram kram

 4. nadja

  hej kag såg du tipsa om mirakel kammen den är kanon tkr jag..Jag har även beställt hem furminator som ska ta bort katt hår underhåret.Har du prövat den ???

 5. Sophia & Katterna

  Jag vet inte ens allt jag har men en massor av prydnads katter är det i alla fall. Dyra, billiga, köpta i affärer, loppisar allt! Funderar på att sortera igenom massor av det….

  Har vart katt tokig i 17 år så jag har hunnit samla på mig massor av katt saker! närmare 3 kartonger med prydnadskatter och säkert 4st svarta säckar med katt gosedjur.

  (jag fick aldrig katt som barn och
  vi hade en hund som gärna åt katter
  så jag fick gosedjur istället haha)

  sv: Tack! jag har faktist gjort den i Paint! ska lära mig photoshop ganska snart 🙂

 6. Kattmamma

  Oj.. 🙂
  Vad har du för något?

 7. Sophia & Katterna

  Ja om jag känner igen mig. Jag har nog närmare 3st flytt kartonger fulla med kattprynadsaker

Leave a reply