Disney vaccineras

Disney

Disney vaccinerades den 28/10. Vi kollade även hennes tänder nu igen och det verkade ganska ok enligt veterinären.

Jag ska borsta hennes tänder så ofta det går och dutta med Hexarinse emellanåt. Veterinären trodde inte att man kunde rädda den tanden helt och hållet men spara den så länge det går. Det är hennes vänstra horntand som är på tapeten just nu. Veterinären trodde inte att Disney hade ont av den just nu och det är det viktigaste. Det tror inte jag heller egentligen men jag är lite extra känslig just nu. Bättre att kolla upp det i onödan än att hon ska lida. Stackaren!

Nästa man till rakning (vaccin) är nog Leo. 🙂 Återkommer…

spacer

2 comments on “Disney vaccineras

 1. Kattmamma

  Hej
  stackarna… ush det där med tänderna är inte roligt. men det är väl så att de mår bättre utan tänder än med tänder som gör ont, men hemskt är det..
  Dina veterinärsräkningar måste vara jättehöga. Man får ju nästan aldrig ersättning från försäkringen för tänderna. Får du ngt?

  Vi fick för Blossom men inte för Disney för hon hade FORL..

  Ja, jag klipper Leo helt själv. Första gången rakades han hos veterinären i samband med kastreringen. Sedan hade jag en kvinna i Gbg som klippte katter, men hon stängde ner sin verksamhet så jag fick klara mig själv och det gör jag. Ingen är gladare än Leo. Han ligger i soffan och myser när jag klipper han. Det kan nog inte bli bättre för hans del. 🙂

  Förkylning har nog precis brutit ut men inom några dagar är jag nog på benen. Allt väl med dig då?
  Kom du iväg till kattutställningen?

  Kram kram

 2. christell

  Hej
  förstår dej var inne med Olivia i måndags å drog en tand och tog bort tandsten -har väl inte många tänder att dra snart… ska spruta henne med vatten efter varje måltid el försöka med det iaf eftersom bara äter blötmat a/d … och på tis är det Mys tur en tand som ska dras då åxå… men men man vill ju inte att de ska få ont…
  Jaha men rakar du ner Leo själv då eller -har för mej du brukar göra det, eller tar du hos veter ibland åxå eller…
  Ha det bra å hoppas du är bra från förkylningen…
  Kramizar

Leave a reply