Nya kattbilder

Dags att bjuda på lite nya, fräscha bilder kanske? 🙂

Leo njuter av sommaren. 🙂

Visst är jag fin? 🙂

Kolla in tungan! 🙂

På väg någonstans som vanligt. 🙂 Mycket spring i benen!

Hoppas allt är bra med er!? Hos oss är det bara bra. Kissarna har blivit kompisar och allt har gått över förväntan. Efter bara 2 veckor leker de och ingen väser längre. Bättre kunde det inte bli. Kram på er!

spacer

6 comments on “Nya kattbilder

 1. Kattmamma

  Oj va han väger. Jag har inte vägt han nu de senaste 2 veckorna och han har verkligen växt. Ska väga han och återkommer. 🙂

  Kram

 2. christell

  å vilka fina foton ser verkligen nöjda ut… Stor han är Elvis -vad väger han nu? min väger 2850g ca -väger han på hush-vågen -inte lätt 🙂
  Kram

 3. pip och murre

  hej.
  va bra att de är vänner!
  så söta.
  kolla in i vår blogg och se vad vi odjur har hittat på!

 4. Sofie

  Hej på er!
  Vilka fina kattbilder!
  Jag och Doris har fått en ny livskamrat – han heter Elton och är en Röd Siames! 🙂 Jag blev så förvånad för det tog ca 2 dagar innan Doris och Elton lekte med varandra. Helt otroligt alltså! Har aldrig varit med om att det gått så snabbt.
  Ha en trevlig sommar! Kram

 5. Kattmamma

  Hej Lotta!
  Vissa katter vill vara ensamkatter och de trivs bäst så.
  Jag tror att du vet redan svaret på din fråga. Man känner sin kisse bäst och känner man att den trivs som det är så är det säkert så.

  Kram kram

 6. Lotta & Moses

  Kissarna ser ut att må alldeles förträffligt tycker jag och vad skönt att dom funkar ihop nu!
  Ibland funderar jag på om Moses behöver en kompis men han verkar ju inte lida av att vara ensamkisse heller – han är gosig som bara den med framförallt mig så min sambo brukar säga att han nog ser mig som sin kattkompis! Hmm, svårt att veta vad som är bäst för honom!?
  Kram å tass

Leave a reply