Ett underbart kattgäng!

Bloss gillar inte trängseln så hon håller sig lite på sin kant. Hon är även lite sur på Elvis för att han försökte tutta på henne häromdagen. 🙂 Men det är ju inte hans fel. Hans mamma såg likadan ut så det är ju lätt att ta fel. Hihi

spacer

6 comments on “Ett underbart kattgäng!

 1. Kattmamma

  Update: Leo verkar vara frisk nu igen så vi håller tummarna för att det inte ska återkomma. Han har haft problem med det 2 ggr nu. Förra sommaren och nu. Hoppas verkligen att det inte är ngt allvarligt!!

  Kramar

 2. christell

  Hej
  jomen visst är det väl typiskt… alltid är det något… Jo Rasmus mår bra igen vilade sej bra, åt å drack på lördag fm -å jag som var på väg att åka in med han… men hellre en gång för mycke isf. Jo stress kan ju releterapå många olika sätt, mina har blivit förstoppade å fått diaree av det… Men hoppas det blir bra med han iaf
  Många kramar från oss

 3. Kattmamma

  Hej Christell!
  Ush va jobbigt! Hur är det med Rasmus nu? Stackars plutten!!!
  Våran Leo har problem med urinet igen. Vi vet inte vad det är och veterinären tyckte att det var stressrelaterat så det skulle gå över av sig själv. Leo får smärtstillande i 10 dgr så kroppen får lättare att bli av med det. Det är så typiskt. Han blev dålig i lördagskväll, vi åkte in med honom i söndags och imorn åker vi bort. Verkligen fel tidpunkt för sjukdom men är det inte typiskt att sånt händer alltid när det minst passar!? Vi betalade nästan 1700 kr för 10 minuter hos veterinären!! Vi måste börja spara för veterinären för nu börjar vi bli stammisar där. 🙂
  Kram kram

 4. Kattmamma

  Jo, tack! Det är bara bra! Hur är det själv? 🙂

 5. Cajsa

  God morgon! 😀
  allt bra med dig denna tisdag? 🙂

 6. christell

  Hej
  men såååå mysigt det ser ut… hi hi hi det försökte Elton göra med My -å vilken min alltså -såg riktigt förnärmad ut..:) Min Rasmus mår inte så bra
  -var och kolla hjärtat på han igår och vaccinera, men sen när han kom hem så började han kräkas som bara den 🙁 ringde bort och rådfråga tänkte om det var nåt nytt i vaccinet, men det skulle det inte vara, sen kletas det ju gele på vid ultraljudet men det skulle inte vara farligt heller… så jag vet inte, har gett han vätske-ersättn och han har druckit själv idag men jag vågar ju inte för länge med att åka in med han… -han är verkligen låg… -så jobbigt när de blir dåliga å man vet ju inte vad man ska göra heller… bara vänta å se -avvaktar till em annars åker jag nog in med han… är ju lite orolig med hjärtat å så… men hjärtat hade sett bra ut på ultraljudet iaf så det var ju bra ingen risk för svikt el så… men det var ju igår…
  Ha det å kramizar

Leave a reply