När livet inte blir som man tänkt sig!

Hej på er!

Ursäkta mitt plötsliga försvinnande!

Ibland händer saker som man inte har räknat med och som man inte har någon kontroll över som gör att ens liv blir lite omkullkastat. Det var precis vad som hände oss. Det verkade väldigt bra till en början men vände ganska snabbt åt andra hållet. Riktigt tråkigt och sorgligt.

På grund av detta kände jag att jag behövde lite paus från allt men nu känns det som att jag är uppe på benen igen. Eller på väg upp igen, låter nog mer rätt.

Bloggen har blivit en stor del av mitt liv och det känns tomt utan den. Så nu känner jag att det är dags att ägna lite tid och kärlek åt den. Jag har faktiskt saknat den och er! Det är ett gott tecken. 🙂

Så vad säger ni? Är ni med mig? 😉

spacer

13 comments on “När livet inte blir som man tänkt sig!

 1. Anna-Maria J

  Hoppas allt är bättre nu.
  Det är ju så, ibland blir livet jobbigt och inte som man tänkt sig.
  Ha det gott med katterna!

 2. Kattmamma

  Tack, tack, tack!!! 🙂 Ni är BÄST!! 🙂 Kramar i massor

 3. christell

  Hej
  å så tråkigt men ibland blir ju inget som man tänkt sej, men skönt att du är tebax -vi får kämpa på tillsammans… 🙂 tycker din blogg är bäst med stort B 🙂
  Ha en fortsatt bra kväll…
  kramizar från oss här

 4. Skat-Ann

  Hej!
  Är alltid med här och kollar upp dej 🙂

 5. Kattmamma

  Hej alla underbara!
  Ni anar inte hur glad jag är att så många är med mig i mina motgångar.
  Jag vill helst inte gå in på vad som hänt och det tror jag att ni förstår. Det hoppas jag i alla fall.

  Jag blir så glad av att höra att ni tycker att min blogg är så bra och att ni saknat den och lilla mig.. 🙂

  Mikaela: Det du skrev berörde mig verkligen! Det känns fantastiskt i hjärtat att få höra att jag har på ngt sätt kunnat påverkat er till det beslutet. Jag tror dock att ni hade förr eller senare kommit fram till det själva. 🙂 Men har jag på ngt sätt kunnat vara delaktig i det så känns det som att jag har lyckats. Lyckats med min blogg och med mitt budskap. Tack Mikaela för att du berättar det! Det kommer jag att leva på länge!! Tusen tack! Men det är ni som är hjältar inte jag. Kom ihåg det! 🙂

  Stora kramar till er alla fantastiska människor! Tack för ert stöd!!
  //Agnes

 6. pip och murre

  hej.
  klart vi är med dig!! fattas bara annat.
  du ligger ju i min högermarginal..

 7. Lisa

  Klart vi är med dig! Din blogg ät toppenbra:)

 8. Lotta & Moses

  Här är en till som såklart är med dig och har saknat dig och din blogg! Med egen erfarenhet från att livet kan ändras från en dag till en annan så förstår jag att man ibland måste pausa som du gjort.
  Kram & Tass från oss

 9. Mikaela

  Såklart vi är med dig! Din blogg har gjort skillnad för två små missar som heter Stella & Cassio. För ca 2 månader sedan sökte jag på ”tovor” och hamnad här, fick bra tips om tovig päls och hittade dessutom en länk till Göteborgs katthjälp. Vi anmälde oss som jourhem och sedan tre veckor har vi två skyggisar hemma som vi skall hjälpa till ett bättre liv med kärlek och trygghet! Många kissar lämnas åt sitt öde och tack vare din blogg tog vi beslutet att vi vill hjälpa till. Nu är dem iaf två mindre där ute som inte har mat och värme =) Tack än en gång för en bra blogg!! (den första bloggen som jag följer)

 10. Anki

  Trevligt att du är tillbaka. Vi har saknat dig och din trevliga blogg. Självklart är vi med dig på alla sätt.

  Kram!

 11. Tina

  Självklart är vi med, har saknat dig 🙂 Vi undrar ju såklart vad som hänt.. Omkullkastning låter inget bra! 🙁 Kram!

 12. Sofie

  Ojdå. Man kan inte hålla sig från att undra vad som kan ha hänt er? 😮 Låter som något jobbigt!
  Jag är med dig iallafall 🙂

Leave a reply