Dålig uppdatering?

Mmm, det är bara förnamnet!! Jag tror att jag fortfarande är på semester eller något, har nog inte landat in i min vardag än. Men jag försöker ska ni veta. Går ständigt med dåligt samvete. Men vad ska man göra? Just nu vill jag vara ute och njuta av det sista som är kvar av sommaren: åka inlines, promenera, spontanfika. Ja, helt enkelt hålla mig utanför väggarna. Men det kommer gå över snart. I morgon är det min sista semesterdag. Kommer njuta av den så mycket det bara går. Sedan är jag nog tillbaka till min gamla, trygga vardag. 🙂

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har katterna tovat ihop sig och Leo fick lite problem med ett öga under tiden jag var bortrest. Allt detta är nu åtgärdat. Ögat är fint igen, Disneys tovor är borta och Leo är både klippt och duschad igen. 🙂

I morgon ska jag försöka visa er kattleksaken som jag köpte till dem. Tror ni att de tycker om den? Det kan ni nog gissa i det läget. 😉

Nu är det dags för sängen efter en hektisk och fullspäckad men vääääldigt trevlig dag. Hoppas att ni har det underbart! KRAM

spacer

Leave a reply