Dubbelvagn till katt

Dubbelvagn till katt

Den här dubbelvagnen hittade jag för ett par veckor sedan och då tänkte jag direkt på alla som har flera katter. Hur smidigt som helst att kunna ta med sig flera katter på samma gång utan att behöva bära alla. Har man 4 vuxna katter så klarar man knappt att bära alla på samma gång helt själv.

Ett perfekt exempel då man skulle behöva en sådan vagn är när man flyttar. Tänk att bara kunna köra vagnen från dörr till dörr (senast jag flyttade var det bara gångavstånd mellan lägenheterna). Då hade jag behövt den här vagnen kan jag säga.

Jag antar att burarna går att ta loss om man behöver köra bil en bit emellan. Annars blir det lite svårt.. 🙂

Jag tycker att vagnen ser ut att rymma 4 katter. Snygg och praktisk tycker jag. En sådan skulle jag nog kunna tänka mig att använda utan att skämmas.

En rosa kattvagn skulle tom jag tycka var lite för mycket. 🙂 Även om jag tycker att de är hur söta som helst.

Skulle ni kunna tänka er att använda en sådan vagn? När skulle ni ha mest nytta av den i så fall? Man flyttar ju inte så ofta så man behöver en vagn för det om man säger så. Man behöver nog ha fler anledningar.. 😉

spacer

18 comments on “Dubbelvagn till katt

 1. Susanne

  Vart hittade du denna dubbelbur letar för fullt då jag ställer ut mina katter.
  Susanne

 2. Marie Green

  Hej! Fina katt vagnar! Har du något bra tips var man hittar dem? Swe Cat har,men den verkar bara rymma en katt.Jag har två stycken som ska iväg på utställning snart.Senast blev det alldeles för tungt och jobigt att bära på dem,och all packning.Mvh Marie Green

 3. cassie

  har en rosa tycker den är jätte bra eftersom vi brukar campa på sommaren och då kan hon följa med hur bra som helst:) första året bar jag henne men nu väger hon jätte mkt och det hade inte funkat att bära omkring på henne och hon älskar att få följa med ut på promenader och andas frisk luft:)

 4. Lotta

  Vilken häftig vagn!

 5. christell

  Hej
  jo nu är det lite lugnare… jo mailade dom och tog reda på om de skickade till sverige så det är första steget och sen vilka som har hand om transporten blev med usp (ok företag) -det är ju tre år sen -ville ha den till jul men det blev efter jul -väntade å väntade tror det tog 3 v innan den äntligen kom hit… Rasmus älskar att åka i den inne 🙂 -token… helst varje kväll ska han åka när jag släcker ner lamporna…-han blir jättesur om nån annan ska åka -han vet väl att mamsen köpte den till honom…:)
  Ha en lugn å skön påsk
  Kramizar från oss

 6. Kattmamma

  Hej Christell
  Stressa inte, vi finns kvar. 🙂
  Men jag vill jättegärna höra mer om hur du gjorde när du beställde från USA. Är det smidigt att beställa därifrån. Berätta gärna hur du gjorde.
  Kram och lycka till med flytten..

 7. Kattmamma

  Hej Anna-Maria
  Jag förstår dig. Jag känner likadant när det gäller att handla från utlandet. Men många gör det och det går ju bra. Jag kommer nog att chansa någon gång.
  En gång i alla fall. Går det bra så kommer jag nog att göra det oftare. Grejer är ofta dyrare men ack så mycket finare och fiffigare än i Sverige många gånger. 🙂

 8. Anna-Maria Jannesson

  WOW vill ha..vill ha…
  Den kan man ta katterna på promenad i , till veterinären, kanske till utställning (fast då skall man ha med så mycket).
  Undrar bara om den är så stabil som de skriver.
  Jag hade velat ha den i affär. Iallafall på en svensk websida, är en fegis vågar inte handla från Usa.

 9. Kattmamma

  Tack Linnea!
  Jag har redan köpt klösställning som jag är nöjd med.
  Den sidan som du rekommenderar ser lurig ut om jag ska vara ärlig. Inget namn, inget telefonnr, bara mail och ett förnamn?
  Nej, jag skulle aldrig beställa ngt från en sådan sida, tyvärr..
  Men tack för din kommentar..

 10. Linnea

  Hej.
  Såg att du letade efter billiga klösställningar under 2000kr, vet inte om du redan hittat någon men annars kan jag rekommendera http://www.kattlycka.se
  Har själv 3 katter och ska köpa en enorm kattställning där för bara 1500kr, i affär så hade det gått på säker 4000.
  Lycka till 🙂

 11. Bizi

  Tack för svaret, den är verkligen super snygg, men prislappen :S var itne alld lika trevlig 😛

 12. christell

  Hej
  skicka efter den från usa blev väl en två tusen med allt (tullavg 500:-) ska kolla upp vart jag beställde den ifrån nån dag -har lite mycke nu när jag flyttat hem…
  Kram

 13. Kattmamma

  Bizi,
  här hittade jag den beiga vagnen. Den är fin men allt annat än billig. 🙂
  Den finns även i andra färger, bl.a rosa. 🙂

 14. Kattmamma

  Hej Christell
  Jasså har du redan en vagn? Vart köpte du den då? Vad kostade den?
  Kram

 15. christell

  Hej
  jag har en sån m-blå enkelvagn till mina… bra till vet,-besök å då särskilt till tyngre katter (eller 2)… (min går inte att ta loss men fälla ihop) har inte behövt använda den än eftersom jag haft bärhjälp men tror nog jag skulle kunna gå ut med den… iaf till vet. 🙂 men då får jag ju ha en bur typ i bilen
  ha det å kramizar

 16. nadja

  jag kan använda en sån vagn en fin sommar dag 🙂

 17. Kattmamma

  Ja du Bizi, om jag visste det.. 🙂
  Ska försöka hitta den igen… hihi

 18. Bizi

  jag hade utan problem kunnat använda en sånn vagn vid vet.besök, flyttningar, kattutställningar och vid bara en promenad då mina katter vägrar gå i sele 😉 vart har du hittat den och vad kostade den?

Leave a reply