Lär dig förstå och tala med din katt

Lär dig förstå och tala med din katt
Författare: Claire Bessant

Lär dig förstå och tala med din katt

Jag älskar kattböcker!! Jag har allt som allt ca 30 st hemma. Jag har sträckläst några av dem, jag har bläddrat i alla (minst en gång) men ett par av dem kan jag bara inte med att läsa. Det här är just en sådan bok. Titeln till boken är klockren. Helt briljant, tycker jag. Och boken är egentligen säkert väldigt innehållsrik men den innehåller alldeles för mycket text. Inga bilder alls (om man inte räknar ett par teckningar då) bara en himla massa text som man inte orkar ta sig igenom. Jag orkar inte läsa 2 hela sidor fulla med text för att ta reda på om det möjligtvis finns något intressant som jag just behöver. Jag känner nästan en innerlig irritation när jag börjar läsa texten. Meningarna känns onödigt långa och jag tröttnar innan jag ens hunnit komma till det viktigaste i texten. Jag har försökt att ge den här boken flera ärliga chanser men det känns meningslöst. Helt meningslöst! Så vi får se hur det blir med det. Jag kanske tar mig igenom den någon gång!?

Lär dig förstå och tala med din katt1

95% av boken ser ut så här!

Lär dig förstå och tala med din katt2

Det finns kanske 5 sidor som ser ut så här. Resten är bara ren text.

Nä, den här boken var ingen hit. Det är kanske den mest innehållsrika kattboken som finns på marknaden (med tanke på att det finns så mycket text?). Men det spelar ingen roll, för den är så fruktansvärt tråkigt att läsa så man nästan dör. Och jag som älskar att läsa böcker i vanliga fall och mest av allt just kattböcker men den här boken kan jag bara inte riktigt med!! Ush nu känner jag mig nästan taskig! 🙂

Jag har kanske blivit lite kräsen eller bortskämd med bra kattböcker? Jag har sett/läst så många olika kattböcker och skaffat mig favoriter på vägen. Eller vad tror ni att det beror på? Kan en kattbok verkligen vara så kass?

Har ni läst den? Vad tycker ni i så fall?


Hittar du inte det du söker?»» Klicka här

spacer

One comment on “Lär dig förstå och tala med din katt

  1. Tina

    Hihi, jag har inte läst en enda kattbok i hela mitt liv..
    Men du har rätt, en kattbok borde innehålla mååånga bilder och inte bara text!

Leave a reply