Din katts beteende

Författare: Susanne Hellman Holmström

CIMG63802

Wow vilken bra och intressant bok. Det händer väldigt sällan att jag sträckläser en faktabok, men det händer. Jag är mest den som bläddrar i faktaböcker i jakt efter något intressant. Att läsa sida efter sida, kapitel efter kapitel tillhör ovanligheterna. Men det är precis vad som händer med den här boken. Jag läser sida efter sida utan att tröttna. Snarare tvärtom. Jag blir nyfiken på vad som kommer härnäst. Det är helt klart min nya favorit!

CIMG63821

Jag rekommenderar den starkt för er som söker efter en mysig och lite annorlunda kattbok. För det är precis vad den är: annorlunda på ett bra sätt!

Finns att köpa här!

Jag hoppas att Susanne kommer att skriva fler böcker. Det här var en HIT! 🙂


Hittar du inte det du söker?»» Klicka här

spacer

One comment on “Din katts beteende

  1. Heidi

    Hej! Va roligt att hitta till en kattblogg 🙂 Har en själv också. Katterna är verkligen jättefina :), man ser sällan så fina perserkatter som dina, dom flesta har så extremt kort nos. Vilken uppfödare kommer dom ifrån? Din Ragdoll hona var söt hon med, har 2 ragdoll pojkar här hemma 🙂 ha en bra kväll! Mvh Heidi

Leave a reply