En ny trippel-kattbild

En ny trippelbild. Hur mysig? 🙂

(Jag måste bara tillägga att jag satt alldeles bredvid)

trippelbild

Det där med trippelbilder är inte så svårt trots allt har jag märkt. Det kändes som en stor utmaning till en början, men jag tycker att det går väldigt bra. Katterna myser ganska mycket ihop. Det gäller bara att vara snabb med kameran.
Jag tar vara på de flesta tillfällen då de hittar på hyss tillsammans och det resulterar i nya trippelbilder med jämna mellanrum. Lycky me! 🙂

Christell: att du lyckades få med alla fem katter på en och samma bild. Det är konst! Det händer inte ofta, va? 🙂

spacer

5 comments on “En ny trippel-kattbild

 1. Johanna

  Underbart att se!

 2. Kattmamma

  Hej Ana!
  Kul att du gillar min blogg.
  Det där med att katten kissar på fel ställen kan vara både väldigt enkelt och väldigt svårt.
  Man brukar få råd att först och främst ta katten till veterinären för en kontroll. Man måste se att katten är frisk innan man kan göra annat.
  Om katten är frisk så börjar man titta efter möjliga orsaker. Det brukar vara ganska så svårt att hitta orsak och det är omöjligt för mig att veta varför den gör så eftersom jag inte vet någonting om er och er situation.
  Maila mig gärna på kattlivet@gmail.com och berätta mer så ska jag se om jag kan hjälpa dig.

  Lycka till

 3. ana

  Hej! Vilken trevlig blogg 🙂 Jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig. Jag har en katthona som är född i juni. Nu på senare tid har hon börjat kissa i våran säng. Även en gång låg vårat täcke i soffan, då kissade hon på det. Undrar om du vet något man kan göra åt det?
  Vi har en till äldre katt som är 3 år, de delar kattlåda. Vet inte om det kan ha något med det att göra. Men det är väl bra att ge så mycket info som möjligt.
  tack på förhand/ ana

 4. christell

  Hej
  Jättefint! så gulliga dom är… -nä inte ofta det händer, två och ibland tre brukar gå bra men hopplöst med alla fem och hade det inte varit för klätterväggen så vet ja inte om ja fått det alls…. den var precis klar när jag lyckades fånga dom -men sen efter det har inte alla fem varit där samtidigt… men allt nytt är ju kul så då får man passa på…
  Kramiz

 5. Heidi

  Det är härligt när man lyckas fånga alla sina pälsklingar på samma bild 🙂 vart lite inspirerad så jag plockade fram tre bilder (längre ner i mitt senaste inlägg) där alla mina fyra pojkar är tillsammans :). Ha en bra dag! / Heidi.kattbloggen.com

Leave a reply