Klösmöbel Nerja

Klösmöbel Nerja

nerja

Åhh va jag tycker att sådana små klösmöbler är söta. Tyvärr så är de för små för vuxna katter. De är perfekt för små kattungar som lär sig klättra och klösa. Vuxna katter skulle nog tröttna på den direkt.
De kostar ju en del oxå. De kostar nästan lika mycket som en stor och praktisk klätterställning. Så TYVÄRR så kommer vi nog aldrig skaffa någon sådan trots att de är hur söta som helst.

Men har du eller ska ha kattungar så KÖP den för Guds skull!! Jag hade gjort det på direkten. Men att köpa dyra saker som bara står där utan att användas kan jag inte riktigt med. Det räcker med alla leksaker som ligger under sofforna, sängarna och i alla hörn. De kostar inte så mycket, så det känns inte på samma sätt. Det kan jag leva med! 🙂

spacer

Leave a reply