Catmosphere aktivitetsboll

Catmosphere aktivitetsboll

cimg5577cimg5607

Den här bollen tilltalade Leo. Han tyckte att det var kul att peta i hålet. De har inget favoritgodis just nu så jag har inget kul att locka de med, men Leo brydde sig inte om godis, hålet var roligast.
Han testade med båda tassarna och när det inte gick så trodde han att det skulle gå lättare med huvudet. Hihi
cimg5613cimg5614

Hur söt som helst! 🙂
cimg5619cimg5620

Han peta och peta och peta, men han lyckades aldrig att peta ut något.. inte än i alla fall. Jag måste bara hitta godis som han/de gillar så ska vi testa om de lyckas att peta ut något till slut. Tjejerna var dock inte så intresserade av den. Inte vad jag kunde se i alla fall. Med rätt godis blir de nog intresserade skulle jag tro.

 

spacer

5 comments on “Catmosphere aktivitetsboll

 1. Malin

  Hej! Jag har en exakt likadan boll men kan inte inte få min katt intresserad trots favoritgodis + middags dags, han verkar inte förstå vitsen eller hur han ska göra, har försökt en massa, rulla den själv och peka överraskat på godis och även jagat efter bollen själv på alla fyra! hjälp? någon som har tips på hur jag ska få min katt att fatta?

 2. Kattmamma

  Nu har jag handlat godiset som Johanna rekommenderade men våra katter är tyvärr inte intresserade av det. Ska testa en annan gång så får vi se om de ändrar sig.

  Har ni fler förslag på godis så får ni gärna tips mig. Jag är som sagt på jakt efter godis som jag kan stoppa in i Catmosphere bollen.

  Tack på förhand!

 3. Kattmamma

  Johanna: Tack för tipset! Ska absolut testa den.

  Sofie: Leo verkar tycka att den är väääääldigt intressant 🙂 Men som sagt ett bra godis saknas. Man måste ha något att fylla den med, något som de vill åt, annars så tröttnar de fort. Men jag ska köpa det godiset som Johanna rekommenderar här så får vi se om det kan vara något.

  Ha det så skönt i sommarvärmen!

 4. sofie

  Ser skojig ut:P

Leave a reply