En *stolt* matte..

Jag måste bara få skryta lite om videoklippet i inlägget Kattkärlek på hög nivå..
Disney har ju kämpat hur länge som helst för att vinna Leos kärlek. Hon är så söt och charmig som hon bara kan när hon är med honom. Hon gör sig till så man tror inte att är sant. Leo är inte lätt att vinna. Det kan jag själv skriva under på. Det tog mig ca 2 år att få honom att vilja ligga i mitt knä, men jag har lyckats och Disney är oxå på go väg. Ni ser beviset i videon i inlägget Kattkärlek på hög nivå..
Men det var inte det jag ville skryta om. Det här ville jag skryta om:

bild-3

Disney och Leos mys på första sidan i Aftonbladet idag.. 🙂

Och det här:

bild-4

Och redaktionens favorit.. 🙂


Ja, matte är så otroligt stolt över sina små lurviga stjärnorna men även över att andra människor oxå ser och uppskattar det vackra i det. Det är vackert med en sån ovillkorlig kattkärlek!!

spacer

Leave a reply