Är det en raskatt eller en bondkatt!?

bild-2Fråga:

Hej på er. Vi har haft en katt i 17,5 år som vi fick avliva ifjol i Augusti. Han var verkligen en kär vän till oss, och nu undrar vi om den rasen är en speciell ras eller om det är en så kallad bonnkatt. Den var röd och vit precis som dom ser ut på Kattmammans Swecat’s annons som ni har på den här sidan. Vi undrar om ni känner till om det är en ras och isåfall vem som föder upp dom. Tackar på förhand.
M.V.H. Lise-Lotte o Mats

Svar:

Hejsan!
Om jag förstod rätt så är det den reklamen och de katterna ni menar. Jag är ingen kattrasexpert, men för mig ser det ut som att det är en bondkatt.
Beklagar eran kisse! Man vill ju att de ska leva hur länge som helst, men det gör de ju inte. Hemskt är det!!
Jag önskar att jag kunde hjälpa er, men tyvärr så vet jag inte svaret på eran fråga.
Finns det någon läsare som vet om det här är en raskatt eller bondkatt!?

Hälsningar
/Kattmamma

spacer

Leave a reply