Transportbur till katt!

Disneys transportbur

Det här är Disneys transportbur. Från början köpte vi den till Blossom men nu får hon inte riktigt plats därinne. Den är nämligen lite mindre än vanliga transportburarna.

cimg4677

Den är väldigt fin men som sagt lite liten om man har normal stora katter. Disney är den enda som kan ha den.. än så länge. Hon kanske växer lite och då kommer det inte gå längre.
Vi köpte den på Rusta om jag inte minns fel, så den kostade inte så mycket.

cimg4679

Det som är lite tråkigt med transportburar är att man inte kan köpa hur många som helst. Vad ska man göra av med alla? Man måste ju ha plats att förvara dem oxå.
Bor man i en lägenhet som vi gör så är det kört.
Det gröna som ni ser i botten på buren är en handduk. Inte det bästa valet, ser jag nu! 🙂

 

Vilka transportburar har ni till era katter?

Finns det någon därute som är intresserad av den här transportburen?

spacer

5 comments on “Transportbur till katt!

 1. Josie

  Nejmen vad näpen! Finns inte längre på Rusta, har köpt en brun sådan till min kattpojke begagnad (troligen för mer än ursprungspriset – men den var ju så söt!) Nu ska hemmet utökas med en liten kattfröken, och det hade ju varit bedårande med en likadan bur fast rosa till henne. Jaja, får väl vara mer praktisk och satsa på stor bur på någon form av skrinda 😀

 2. Kattmamma

  Tack, ja den är fin.
  Vet faktiskt inte om den finns kvar, det var ett tag sedan vi köpte den.
  Men åk du och kolla!
  Jag tänkte kanske göra en tävling om det finns några som är intresserade av att tävla om den. 🙂

 3. Heléne

  Gu vilken snygg transportbur! Skulle fungera till en av mina pojkar, kanske ska man åka förbi Rusta en sväng i helgen då? =) Vore riktigt kul att ha en transportbur med lite stil!
  (Tack för tipset (noppborttagare), men har faktiskt en sån’, känns bara som att det inte är såå stor idé när mina favvomjukis-byxor både är uråldriga och gamla! Fungerar däremot underbart bra om man är hemma själv-utan besök…)

 4. Kattmamma

  Tycker du oxå att den är för liten? 🙂

 5. Nitha

  Jag har en likadan =)

Leave a reply