Historien om katten ”Missan” #5

Det har ringt ett antal personer och frågat om honom men det är ingen som verkar vara intresserad av honom på riktigt. Vi tycker att det är väldigt sorgligt. Han är en väldigt fin katt!
Jag har varit och hälsat på honom varje dag (förutom en dag) sedan förra söndagen. Han är så van vid oss nu så han hör nog redan när bilen kommer, hoppar fram och hälsar. Han har börjat prata och är så charmig. 🙂
Har har fått komma in i huset hos mina svärföräldrar varje dag den sista tiden och även sovit i en säng. De är änglar som tar hand om honom så väl. Han känner sig trygg hos dem. Han verkar stormtrivas där! 🙂
Han har även varit med oss och firat Jul. Då var jag så lycklig!!
Nästa steg är att ta han till veterinären. Sedan får vi se vad som händer. Min största önskan är så klart att han får stanna hos oss men vi får se vad veterinären säger och vad som händer efter det. Vi börjar även att misstänka att han är äldre än vi trott från början. Det är inte omöjligt att han är 15 år. Men som sagt, det är bara gissningar.
Hur som helst så har han det bra just nu. Så bra han kan ha det för tillfället. Det gör mig glad!
Fortsättning följer…

spacer

Leave a reply