Alla katter kan bli tokiga någon gång!

cimg4387

Visste ni om att alla katter kan bli tokiga någon gång men att det brukar gå över ganska fort. 
Ett bra exempel är våran lilla Disney. Häromkvällen fick jag en idé att jag skulle dra fram våran videokamera och fotokamera samtidigt med nästan alla tillhörande sladdarna och ladda dem samt lägga över filmer och bilder till datorn. Det brummade runt hela mig och det var sladdar överallt.
Disney tittade lite misstänksamt först och ville fram och undersöka och jag ville ta upp henne då väste hon bara till och hela pälsen stod rakt upp. Jag blev helt paff. Vad var detta!?
Jag hade fullt upp med hela projektet och hålla reda på alla filer och sladdar så jag tänkte inte mer på det.
Dagen efter var hon fortfarande konstig. Jag var färdig med mitt lilla projekt så allt var ganska så bortstädat. Hon gick långsamt fram och tittade upp på bordet. Så fort hon fick syn på datorn som stod där blev hon rädd och så ville hon inte heller sitta i soffan. Då började jag bli orolig. Hon som har varit väldigt social och orädd ska bli helt tokig nu pga några sladdar!??
Så fort jag kom hem från jobbet tog jag bort allt från bordet, torkade av det och bytte duk.
Det blev genast mycket bättre. Hon gick fram gång på gång, slängde ett öga på bordet och blev lugn. Men hon var fortfarande misstänksam mot soffan. Då vände jag på sittkudden upp & ner.
NU ÄR ALLT FRID & FRÖJD IGEN!!
Så underbart.. Blir era katter konstiga helt plötsligt, ta reda på vad som utlöste det konstiga beteendet och avlägsna det. Det hjälper! 🙂

spacer

Leave a reply