Royal Canin – Boken om kattungen!

Royal Canin – Boken om kattungen!

cimg4267

Jag älskar verkligen Royal Canin. De är så mycket mer än bara kattmat. Det här är ytterligare ett exempel på att de tänker på helheten.

Det här är en bok/ett häfte som jag fick av uppfödaren i samband med kattunge köpet.

Det står en del om mottagandet av kattungen, hur man fostrar den, kattungens hygien mm. Mycket nyttiga saker som man behöver veta. För man är inte expert på kattungar bara för att man köper en. Och alla har inte råd att skaffa sig en kattbok direkt. Då är det så bra att kunna skicka med en bok med nyttig information som uppfödare. För att man vet aldrig hur mycket den andre vet om katter.

När jag köpte min första katt var det en katastrof. Jag blir mörkrädd när jag tänker på det idag. Jag visste ingenting och uppfödaren brydde sig inte heller om det. Jag fick kattungen och fick åka hem. Jag hade inte ens med mig ngn kattbur när jag kom för att hämta kissen. Då kan ni tänka er!. Hade jag vart den uppfödaren så hade jag skickat hem mig igen.

 

cimg4278

Det bästa av allt är att den har en separat sida till egna anteckningar om katten. Man kan fylla tex. i namn, födelsedatum, ras, ID-nr. Där kan man även klistra in lite foto på katten.

 

cimg4279

Jag har haft tur att ha fått med mig en sådan bok/häfte från alla tre uppfödarna. Så alla tre kissarna har varsin 🙂

Den är fin, praktisk och himla bra att kunna få med sig när man hämtar kattungen! Bra grund speciellt om det är första katten man köper.


Hittar du inte det du söker?»» Klicka här

spacer

Leave a reply