Hej igen

Det var väldigt länge sedan jag skrev något här men jag har inte släppt varken bloggen eller kattintresset. Det finns där i bakhuvudet hela tiden. Jag ser även att bloggen har fortfarande rätt mycket trafik, trots att den inte uppdateras. Fantastiskt ju!

Det är mycket som hänt sedan senaste inlägget. Vi har bara Disney kvar hemma och en ny hund har flyttat in. 🙂

Jag skriver separata inlägg om allt som hänt så det inte behöver bli för långa inlägg som ingen orkar läsa.

Jag har även startat en ny webbshop igen. Jag startade ju en 2012 men jag fick mitt första barn då och drabbades av förlossningsdepression på det så jag orkade inte med allt samtidigt. Det räckte med en liten bebis och överleva då..

Men nu hoppas jag att jag lyckas hålla det här vid liv.

Charlie är världens snällaste hund. Disney håller nog med.. 🙂

På återseende..

spacer

Leave a reply