Katten Leo friseras!

Igår var det äntligen dags för Leo att bli klippt. Det var verkligen på tiden! Hans päls var så smutsig och så lång. Han vantrivdes ganska mycket nu när pälsen verkligen har fått växa till sig såpass.

Men nu när vi har ett litet barn hemma som behöver oss i stort sätt hela tiden så får tyvärr kissarna vänta med sina behov ibland. Sedan är det vinter så vi funderade på hur bra det är om Leo ska bli korthårig. Men fördelarna övervägde så igår när Vanessa sov middag så hjälptes vi åt att klippa honom. Han gillar inte när han måste ligga still för länge så när man är två så går det snabbt och smidigt.

Som grädde på moset fick han även sin försenade julklapp: Catnip Karat. Mer om det i ett senare inlägg!

 Och så här blev resultatet! En fin & lycklig katt med en mindre lyckad frissa. 🙂

spacer

7 comments on “Katten Leo friseras!

 1. Agnes

  Vilken kommentar Lotta?

 2. Lotta & Moses

  Såg precis att min kommentar försvunnit

 3. Agnes

  Det är bara att fråga på om du kommer på något! Jag finns ju här hela tiden.. 🙂

 4. Madeleine

  Tack så mycket för svar!
  Jag fastnade för Ragdollen för många år sedan, men det är först nu det börjar närma sig en tid då det skulle fungera i verkligheten och inte bara i fantasin… Just att det är en katt som liknar en hund i sättet är en av sakerna jag älskar mest med rasen, i och med att jag själv redan lever ett aktivt hundliv, men har samtidigt en stor kärlek till katter då de funnits med mig ända sedan jag föddes. Alltid har det funnits minst en katt i hemmet!

  Jag kommer säkert att ha många frågor längre fram, när det närmar sig att planera ”på riktigt” inför den lille. Har aldrig ägt en raskatt innan, och bara där finns en djungel av saker att lära sig! Tack för en fin blogg, än en gång!

 5. Agnes

  Hej Madeleine!
  Du är hjärtligt välkommen till oss. Och TACK för dina fina ord! Ja, Blossom var underbar och är så saknad. Tveka inte till en ragdoll katt, du kommer inte ångra dig. De är fantastiska och vackra! Det är ju även våra andra kissar så klart, men raggisar är mycket mer sociala katter. Vill man ha en blandning mellan hund och katt så är en raggis ett bra val. 🙂

  Ser fram emot att höra mer från dig och hoppas att du bestämmer dig för en kisse. Säg till om jag kan hjälpa till med något!

  //Agnes

 6. Madeleine

  Jag hittade till din blogg för några månader sedan, och har faktiskt läst igenom alltihopa, från det första inlägget för flera år sedan. Har varit spännande, roligt men också sorgligt att läsa mig igenom alla åren. Beklagar verkligen Blossom, hon verkade vara en så fin katt med oerhört mycket personlighet (som katter ju har). Jag tackar henne för att jag överhuvudtaget hittade hit, i och med att jag själv går i tankarna att skaffa en Ragdoll och letade bloggar på det temat. Sänder henne ett litet tack, där uppe i katthimlen för det. <3

  Kommer att följa er även i fortsättningen, ser fram emot varje nytt inlägg!

 7. Lotta & Moses

  Sötisen då

Leave a reply