Katten Leo och hans krämpor

Leo mår bättre och bättre för varje dag som går. Han och tabletter går inte riktigt ihop. Han spottar dem en halv meter upp i luften. 🙂  Vi har 4 dagar kvar av kuren och jag blir stressad varje gång jag ska ge honom en tablett nuförtiden. Han som var så snäll och tog emot dem utan ett pip förut!? Ja, ja. Inte mycket att göra, bara bita ihop. Så det gör jag!! Biter ihop alltså..

Husdjurshälsan i Göteborg kan jag verkligen rekommendera. De har ringt flera gånger och velat höra hur det har gått med Leo. Jag har aldrig varit med om att en veterinär ringer för att kolla sin patients tillstånd. Har ni det? Jag tycker att det är fantastiskt! Jag blir hur glad som helst!!

Hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit en aning jobbig men kvällen blev väldigt mysig. Sov så gott!

spacer

3 comments on “Katten Leo och hans krämpor

 1. Kattmamma

  Heléne:
  Hej hej. TACK! Veterinären är ju en dröm! Äntligen känns det som att vi hittat hem. Det är så svårt att att hitta en bra klinik. Antingen så är det bra veterinärer eller bra personal, stämmer allt så har de inte rätt utrustning. Osv osv. Men nu känns det som att vi hittat en klinik med underbar personal, duktiga och snälla veterinärer och med rätt utrustning. Känns underbart. Håller tummarna för att det ska fortsätta att vara så!
  Kram och pussa Cosse från oss!

  Nadja:
  Hej
  Katter får urinvägsinfektion av alla möjliga orsaker. Jag har inte hunnit läsa på om detta. Kommer att skriva ett inlägg om det snart. Kanske redan i helgen!
  Kram

 2. nadja

  HEj skönt att höra att han är på bättringsväg sötnosen.Jag måste fråga hur får katter urinvägsinfektion vad beror det på?kan man göra nått för att undvika det?tacksam för svar

 3. Heléne

  Hej Agnes! Skönt att höra att Din grabb börjar på att pigga på sig, konstigt detdär med medicinen nu att Han inte vill ta den, men de är ju som människor, ibland gillar vi något, ibland inte! Tänker på Er mycket ska Ni veta.
  Kanonveterinär Ni fått tag på! Kram från mig och Coss

Leave a reply