spacer

8 comments on “Leo & Disney

 1. Kattmamma

  Hej Lisa!
  Jag tror nog att de flesta (för att inte säga alla) har någongång fått höra det. Och jag kan förstå att folk tycker så. Det får de gärna göra..

  Jag anser dock att det är bättre att ha katterna ”fångar inne” än släppa de vind för våg. Det är hemskt om ngt!

  Jag skulle vilja att alla katter hade möjlighet till att gå ut (om de vill så klart) men under ”bevakning” av sin ägare… I en rastgård eller sele tex..

  Ta verkligen inte åt dig av sånt trams.. KRAM

 2. Lisa

  Hej!

  vilken härlig och mysig blogg du har. Själv så har jag två katter(innekatter) som jag älskar överallt annat.

  häromdagen blev jag väldigt ledsen.
  En bekant och jag pratade katter och jag berättade om mina. Hon tyckte jag var djurplågare som höll dom som fångar inne och att det var fruktansvärt.

  Jag ska inte ta åt mig detta alls, för jag vet ju att så är inte fallet men fruktansvärt ledsen blir man ändå.

  har du fått höra detta nån gång?

  varma hälsningar till dig och hoppas du tar dig ur din kris.

 3. Kattmamma

  Hej Unni!
  Va roligt att höra ifrån dig! Jag har tänkt på dig mycket på sistone. Grattis till era små underverk. 🙂 Jag är oxå inne hos dig och läser och väntar på uppdatering med spänning. Jätteroligt att följa er!

  Jag längtar efter bloggen men jag känner att den får vänta lite till. Jag vill inte blogga halvhjärtat. Men snart är jag tillbax.. 🙂

  Elvis är så underbar och han har verkligen stulit våra hjärtan. Han är så glad och lekfull JÄMT. Varje morgon kommer han upp och lägger sig hos oss och myser en stund. Det är nytt. Innan har han inte haft tid med det, då var det bara lek som gällde. 🙂
  När han flyttade in så var det Disney och han som blev bästisar men nu är det Blossom som gäller. De myser och leker mycket ihop. Disney är med ibland oxå men inte lika mycket. Han är lite för hårdhänt mot henne ibland och det gillar hon inte! Hehe Även Leo har börjat leka lite med Elvis men Leo är lite svårflirtad. De har inte fått till det än. Men snart så..
  Elvis är väldigt väluppfostrad och vet sin plats. Han testar gärna gränserna men håller sig till det som är ok. Han lär sig väldigt fort vad som är ok och vad som är ”förbjudet”. Det underlättar en hel del när man har fyra små tokar hemma. 🙂

  Kramar och kärlek i massor från oss!

 4. Unni Fyrpihl

  Hej Agnes och alla andra i stugan..
  Jag är allt här och läser ibland och njuter av att det fungerar så bra med ”NaHa-Te” alias Elvis… =D
  Hoppas dock att du balanserat upp ditt liv så du snart bloggar igen, men jag (om nån) vet hur snabbt livet kan ”råka” snurra på ibland…
  Ni och hela er familj/situation är i mina tankar/böner varje dag….<3
  Kram och kärlek i massor från Mig / Unni

 5. Johanna

  Hejsan! 🙂 super nice blogg hörru!
  Kika gärna in på mig blogg och kommentera vad du tycker om att jag ska starta en dagens blogg. 🙂 Om du inte vill ha nånting med det här att göra så ber jag hemskt mycket om ursäkt och hoppas på att du får en underbar kväll! 🙂 kram

 6. Kattmamma

  Mailar dig istället!
  //Agnes

 7. Emelie Hygrell

  Heej! 🙂

  Vi har fått vår första kull på tre små kattungar, dom är nu 3 veckor och två av dom växer så det knakar men den ena värkar bara bli tunnare och tunnare, för två veckor sen vägde han 180g medan dem andra två vägde runt 300g, och idag vägde han bara 164g. Vi vet inte vad vi ska göra.. Ska vi ge honom ersättningsmjölk eller ska vi låta honom dia före de andra? De ända vi vet är att vi kan ju inte bara låta honom svälta…
  Snälla hjälp!

  Tack på förhand:D
  Skulle du kunna svara på min mail: S.eml.an@hotmail.com

Leave a reply