spacer

14 comments on “Nya kattbilder – Leo & Disney

 1. Kattmamma

  Lycka till med bloggen! 😉 Det kommer säkert att bli bra!!

  Kan vi bestämma när det närmar sig eller vill du veta så fort som möjligt?

  Kram

 2. christell

  Hej igen
  nu har jag bytt adress på min blogg ska greja mer med den så det blir lite mera att läsa om å kolla på 🙂
  Kramizar

 3. christell

  Hej jasså hon har hittat till mej 🙂 tänkte vara hemlig ett tag… näddå har inte blivit att jag gjort så mycke än men ska ha den bloggen istället för space… Jo nästa helg vore ju nåt lö el sön när de öppnar förstås så vi har hela butiken för oss själva 🙂 men bestäm du -vilket som passar…
  Kramizar

 4. Kattmamma

  Hej!
  Christell, jag har hittat till dina gosrumpor. Varför skriver du inte mer? Bloggen är ju jättefin.
  Jag tycker absolut att vi ska titta på när vi kan ses. Ja, jag gillar att sova men ibland så är det kanske bäst att ses när de precis öppnat affären, lite folk och även lite bilar på vägarna då. Den närmaste veckan jobbar jag mycket men efter helgen kanske eller nästa helg?

  Olivia, Va gullig du är! TACK!!
  Disney är väldigt snäll. Men det är de andra oxå. Det är många som säger att Disney är sötast av alla. 🙂 Kanske för att hon är så liten till växten och ser ut som en kattunge hela tiden. Även Elvis är större än henne redan. 🙂
  Jag är ledsen att det blir sådana uppehåll i bloggen ibland. Det är då jag har mycket att göra och inte hinner med allt. Måste prioritera bort ngt och då blir bloggen lidande. TYVÄRR.. Men återkommer gör jag alltid! 🙂

  Kramar!!

 5. Olivia

  Hej! Jag tycker verkligen den här bloggen är jättebra! Dina katter är ju bara fööör söta! Speciellt Disney måste jag säga!! Hon verkar såå snäll. Dom andra också! Ha det bra 😉

  Det var förresten länge sen du la in ett nytt inlägg… Jag vill bara läsa meer om dina sötnosar!! 😀

 6. Kattmamma

  Tack! 🙂

 7. Junitjej

  Vilka söta katter!!

 8. christell

  Hej
  Jo det går bra med lille Elton -inte så liten snart 4:a kilo 🙂 Ja vi får ta en fika i bäckebol får se till att fylla plånboken innan bara 🙂 du kan säga när det passar dej bäst em eller fm -vet ju att du gillar att sova 🙂 men mej spelar det ingen roll -kanske inte mitt i rusningstafiken då…
  Kramizar

 9. Kattmamma

  Heeeeej Christell!
  Det var inte igår. Vi saknade dig!
  Jag har inte fått in ngt från dig i alla fall. Mysko..

  Går allt bra med lille Elton? Ska vi försöka planera in en fika i Bäckebol snart? 🙂

  Kramar! Roligt att du är tillbax hos oss! 🙂 🙂

 10. christell

  Hej i värmen
  -har för mej jag skrev häromdagen men det verkar borta!!? Allt verkar oki med er iaf här är det åxå bra -värken är ju lite jobbig med åska i luften…
  Håller med dej att att LEO ÄR VACKER 🙂 å de andra åxå förstås… Mina leker just nu Baltiz å Elton iaf enda som orkar i värmen…
  Ha en bra dag ska försöka skriva lite oftare
  Kramizar från oss

 11. Kattmamma

  Hej Madden & välkommen hit! 🙂

  Det finns katten som Leo fast korthåriga… De är nääääästan lika söta som Leo.. 🙂

  Googla på chinchilla perser exotic.. 🙂

  Kram

 12. Madden

  Tjena! GUUUD vilka söta katter. hade jag inte varit så emot långhåriga katter så skulle det vara en liten Leo jag skulle vilja ha.
  Ha det bäst

 13. Kattmamma

  Hej hej!

  Han är sååå vacker, Leo! Han är fin på bilderna men jag tycker han är ännu finare i verkligheten.. 🙂
  Det är de andra oxå så klart.. 🙂

  Ush va äckligt det är med fästingar och alla andra kryp oxå för den delen. Vi har tvestjärtar på balkongen.. Vi bor högst upp så jag undrar hur de tar sig upp dit?? Men äckliga är de!!!

  Kram

 14. Anki

  Vilka mysiga bilder. Leo ser ståtlig ut. Det är kul att se hur våra älsklingar har koll på fåglarna. Ziggy är vår flygledare här hemma och håller koll på alla fåglar som vill landa på gräsmattan. Hon har ännu inte tagit någon fågel, men man vet ju att den dagen förmodligen kommer även om hon går i sele och långkoppel.
  Det är ju så skönt att koppla henne och gå ut och sätta sig på altanen så hon får smyga runt lite ute. Det har ju dock sina nackdelar. Igår tog jag bort den första fästingen på henne. Blev väldigt imponerad av den lilla kofoten jag köpt för att ta bort otyget med. Den lossnade så fint.

  Ha det bäst!!

Leave a reply