spacer

2 comments on “Killarna myser

 1. Kattmamma

  Hej Hanna!
  Tack så mycket! Va gullig du e!

  Fråga på du.. Kan jag så svarar jag gärna. 🙂

  Grattis till din lilla kompis. Jag tror absolut att det kan komma med tiden. Det finns inga garantier men jag tror på det. Vi hade det så med Leo. Han ville absolut inte bli klappad, låg på golvet och bara stirrade på oss ibland. Men idag är han världens gosigaste och vill mer än gärna ligga i knät och bli klappad. Så visst kan det ändras.

  Jag trodde oxå att om man skaffar en katt till så kommer de att ty sig till varandra och inte till oss människor. Men det är precis tvärtom tycker jag. Det är först när de har en kompis som de blir mysiga. Det är min erfarenhet.
  Både i början med Leo. Först när vi skaffade Blossom som han började söka kontakt med oss. Och även nu med Blossom. När vi skaffade Elvis. Man märker hur glad och tacksam hon är och kommer mer än gärna och vill gosa och spinner för kung och fosterland mest hela tiden.

  Så funderar du på att skaffa en kompis till den lille, gör det! Du får bara en gladare katt. 🙂

  Lycka till
  Kram kram

 2. Hanna

  Vilken mysig och inspirerande blogg du har=)

  Du verkar ju ha stor erfarenher av katter så jag tänkte passa på o fråga dig lite om det är ok?
  Jag har nyligen fått hem en liten söt kattunge för ca 4 veckor sedan. Jag älskar min lilla unge och hon är tuff o kavat och väldigt busig, men vill inte kela alls. Jag är väldigt engagerad i henne, leker och busar, försöker att klappa henne osv. men jag tvingar henne inte. Tror du att detta kan komma med tiden?? det är klar att jag är lite ledsen över detta , men hon är ju min lilla guldklimp alla fall såklart. Hur går det förresten när man har många katter? blir det tillgivna eller tyr det mest till varandra?

  Hälsingar Hanna

Leave a reply