Cystease – kosttillskott till katt

Cystease – kosttillskott till katt

Cystease är kosttillskott till katter med oförklarliga urinvägsproblem. Det är tydligen väldigt svårt att ställa diagnos när katten drabbas av urinvägsproblem. De flesta påstår att det är stressrelaterat. Jag kan väl tycka att veterinärerna tar lite för lätt på det men det är min personliga åsikt. Leo har haft problem med urinvägarna 3 gånger det senaste året och alla gångerna har han blivit frisk med den behandligen han fått men inte en enda gång har veterinären velat ta blodprov eller röntga urinblåsan eller njurarna. Det låter lite märkligt i mina öron men jag vet inte, det kanske är så man gör. Men nästa gång han blir dålig då vill jag ta blodprov och röngten på honom. Man kan inte hela tiden säga att det är stressrelaterat när det inte finns så mycket att gå på.

Näää nu klagar jag bara. Det var inte meningen. Han har som sagt blivit frisk alla de tre gångerna och nu hoppas vi att det inte blir fler gånger! Men OM det blir en fjärde gång då vill vi ha en grundligare undersökning av honom. Så det så.. 🙂

Just nu är vi inne på vecka 5 av hans Cystease-behandling och han är pigg och glad. Vi kör med den augusti ut, sedan får vi se.

Ser ni tidningen under? Visst ser den bekvämare ut än sängen? 🙂

Så här pigga & glada ögon vill vi se mera av! Lite extra glad är han nog över att få ligga på mattes tidning som hon läste innan herren kom. 🙂

spacer

2 comments on “Cystease – kosttillskott till katt

 1. Kattmamma

  Tach Karro. ja, Leo är en perser och jag har oxå hört att det är vanligt med problem hos dem. Det är därför jag är extra orolig och ännu mer frustrerad över att veterinären inte gör några större undersökningar för att se vad det kan vara som orsakar problem.
  Hoppas att det är över nu!

  Kramar

 2. Karro

  Hejsan! Jag såg ditt inlägg ang att Leo fått flera urinvägs problem.Visst är Leo en perser? Läste alldeles nyss att perser ofta får problem med urinrören,men kunde inte se varför *s* Helt underbara katter har du iallafall 🙂
  Mvh karro

Leave a reply