Leo myser i solskenet

Leo njuter och spanar!

Leo idag!

Idag öppnade jag balkongdörren redan kl 9 för att katterna ska kunna få njuta av solen (vi har bara morgonsol på balkongen) och själv har jag suttit i soffan och frusit. För ni ska inte tro att det är varmt bara för att det ser så härligt ut. Och våra katter kan inte sitta ute och njuta när balkongdörren är stängd! Nej då, då kommer de till dörren direkt och börjar gnälla. Släpper jag in dem då ska de ut direkt igen och så håller vi på tills någon tröttnar.

Eftersom jag vill att de ska få sol och frisk luft så låter jag de hållas eller så sitter jag och fryser. 🙂 Så jag har märkt att det är lika bra att de får vara ute så länge de vill så slipper jag springa fram och tillbaka till balkongen.

Idag tog Leo heeeeeela förmiddagen på sig så jag hann nästan frysa ihjäl.. Men visst ser det mysigt ut? 🙂

spacer

9 comments on “Leo myser i solskenet

 1. Kattmamma

  Åh va mysigt med så mycket sol Sofie. Våra har sol bara på förmiddagen, lite trist men samtidigt så hinner de kanske inte tröttna. 🙂
  Du har inget nät på balkongen?

  Kram

 2. Sofie

  Leo ser ut att ha det riktigt bra där i solen! 🙂 Jag har inte låtit Doris gå ut på balkongen än, det blir nog mer av det till sommaren eftersom jag inte har inglasad och jag vill inte lämna henne där utan uppsikt. Jag har alla mina fönster i lägenheten mot öster så jag har sol hela förmiddagen! 🙂 Härligt för en katt!

 3. Kattmamma

  Hej tjejer!

  Christell: Borta bra men hemma bäst! 🙂 Skönt att det är färdigt snart så ni får flytta hem igen..
  Leo är ju bara så fin. Han har blivit en liten tuffing oxå och det klär honom. 🙂

  Natalie: Jag har märkt att du försvann. Hoppas du stannar kvar med oss nu då? 🙂

  Tina: Precis så är det. Han har päls så han fryser inte. Då kan man sitta ute på balkongen och njuta.. 🙂 Stackars matte behöver man inte tänka på..

  Pip: Välkommen hit!

  Sophia: Någon har sagt att våren är redan här men det är svårt att känna det när det ligger metervis med snö vart man än tittar. 🙂

  Kram på er alla och vi önskar er en skön och mysig söndag!

 4. christell

  Glömde ju säga vad fin han är leo -ser så gosig ut 🙂 ett säkert vårtecken när katterna vill ut på ballkongen å sola… Mina ligger på bordet och på en hylla i köket här i torpet dit solen kommer framåt em. Hemma brukar de ligga på köksbordet… så hela bordet är upptaget 🙂
  Kram

 5. Sophia & Katterna

  Ja, men så ska det vara! Och ja, det ser jätte mysigt ut 🙂 Vi får väl hoppas på att våren tittar in fortare!

 6. pip

  åh Leo,det där ser ju underbart skönt ut!!!
  /jam o kram

 7. Tina

  Gud så mysigt! Ja det är klart han kan ligga ute när han har päls, det är ju tyvärr inte vi utrustade med 😉

 8. Natalie

  Åh vad mysigt det ser ut! Leo är verkligen så himla fin! 😀

  Jag läste din blogg ofta förut, men nu var det riktigt längesedan jag tittade in här faktiskt. Har nu läst om stackars Blossom också, vad jobbigt när hon mår dåligt sådär till och från. Tur att hon verkar vara på bättringsvägen nu i alla fall, hoppas det fortsätter åt det hållet! 🙂

 9. christell

  Hej
  Å va skönt att att blossom är lite piggare igen å att det verkar gå åt rätt håll… kanske gillar å åka bil 🙂 mina brukar vara jätteglada när de kommer hem från vet. 🙂
  Känner igen det där med balkongdörren 🙂 -därför glasa vi in den men det är ju inte jätte varmt då heller när de ska vara där ute hela dagarna helst… rasmus ställer sej på två benen å puttar upp dörren om man inte stängt helt… 🙂 men vad gör man inte fr de små liven…
  Varit i lgh å kollat idag -och det blir nog 2 v till iaf. men det är på G iaf inte för att det inte är bra här men skönt att komma hem igen…
  Kramizar

Leave a reply