Mirakelkammen

Häromdagen fick jag hem den efterlängtade mirakelkammen. Som jag skrev i detta inlägg så har jag inte kunnat släppa den efter att jag fått se den på pälsvårdskursen. Men nu äntligen fick jag testa den och bilda mig en egen uppfattning. Och jag ska säga er att jag vet inte vad som gör den så speciell men speciell är den i alla fall. Katterna spinner så fort jag börjar kamma dem med den. Blossom är fullkomligt galen i den. Hon spinner så grannarna hör. 🙂 Den känns skön att hålla i oxå.

Jag har faktiskt inget negativt att säga om den. Inte ens priset. Jag betalade 261 kr inkl. frakt. Det är inte så farligt med tanke på att man betalar typ 100 kr för en skitkam som man inte ens använder sedan.

Här köpte jag den! Behöver ni en kam så tveka inte. Jag har testat en hel del kammar och borstar men aldrig varit så nöjd. Den är bara bäst! Den är svår att få tag på på nätet men den ska även finnas på katt- och hundutställningar.

Jag har läst lite om den på nätet och det står överallt att på den ”äkta” mirakelkammen ska det stå HINDES Made in England på. Annars är den inte äkta! Det finns bara ett undantag och det är Eva Porats kammar som hon säljer med sin egen logga: Hund & Kattspecialisten. Så nu vet ni det! 🙂

VIKTIGT: Tänk på att tvätta kammen med tvål och ljummet vatten med jämna mellanrum annars förlorar den sin effekt.

spacer

Leave a reply