Olika färger på kattungar?

Fråga:

hade bara en snabb fråga, fick för ett par veckor sen 3 kattungar, tillvär så dog en då mamman e väldigt liten, men till sak, tyckte det vart konstigt med färgerna, den som inte klarade sig vart svart med stora vita fläckar, dom två som klarade sig e sköldpadds färgade å randig i olika gråa toner :P, e detta vanligt ??

Svar:

Hej!
Jag antar att du menar huskatter. Huskatter kan se ut precis hur som helst. Det är vanligt att kattungarna bär på olika färger och teckningar. Inga konstigheter alls! 🙂

Lycka till med kattungarna!

spacer

2 comments on “Olika färger på kattungar?

 1. Kattmamma

  Hej
  Allt har gått över förväntan. Från kastreringen och hennes förvandling till läkningprocessen.
  Jag är supernöjd. Jag var verkligen orolig för detta. Men nu har allt släppt och jag är bara glad att det är över. Nu är det bara Blossom kvar. Och jag hoppas att det går lika bra!
  Jag hoppas att Disney går upp i vikt snart. Hon väger 2,2 just nu. Vad är det liksom, ett packet socker? Inte acceptabelt. Så snart ska vi ta tag i det. Efter återbesöket.
  Angående medicin: Jag har faktiskt inget ont att säga om pasta. Det har gått väldigt bra att ge både henne och Leo när han behövde det.
  Ha en trevlig dag! KRAM

 2. Christell

  Hej svarar på kanylerna här då… tyckte det verkade skumt 🙂 men då fattar jag missade väl det… jag brukar be om tabl så kan lösa upp å spruta… lättare än pasta iaf. Men är hon som vanligt nu då disney ? men de brukar ju hämta sej snabbt och nu kanske hon går upp i vikt lillpluttan… 🙂
  Ha det å Kram

Leave a reply