God fortsättning!

God fortsättning på er mina vänner!

Vi ligger bara i soffan och slöar idag. Jag är så seg att jag inte ens orkar sätta på tvn. 🙂 Då är man lat! Hehe

Funderar på att dra igång Guitar Hero. Får se om jag orkar det? Nä ush va segt det låter. Nu får jag rycka upp mig. Katterna börjar vakna till liv oxå. Det kanske bli lite fart på oss idag i alla fall. Hoppas det, annars dör vi här av lättja. 🙂

Hur har ni det idag? Är det lite fart på er eller är ni lika lata som oss? Vad gör ni en dag som denna? KRAM

spacer

4 comments on “God fortsättning!

 1. Heidi.Kattfamiljen

  Brist på Luftfuktighet i lägenheten/huset påverkar ju att dom blir mer statiska. Så en luftfuktare är ju väldigt bra 🙂 man själv och katterna mår ju dessutom bättre i luftvägar och näsans slemhinnor om luftfuktigheten är högre 🙂

 2. Kattmamma

  Hej tjejer!
  Va duktiga ni är! Önskar jag hade en gnutta av er energi idag. Hehe
  Nu har jag fått tillbaka liiite ork. Typiskt att komma igång när kvällen kommer. Sedan när det är dags att sova så kommer man på massa kul man ska göra innan läggdags. 🙂
  Jag har använt antistat en gång i tiden Sofie men jag tyckte inte att det var ngn hit. Ibland om det katterna blir för statiska så tar jag lite vatten på händerna och klappar de sedan. Hjälper en stund tycker jag. 🙂

  Christell, har du ngt tips för statisk päls?

  Ha en fortsatt mysig kväll tjejer!
  KRAM

 3. sofie

  Hej!

  Ja nog är man lite seg alltid efter en så matglad helg. Usch, att man alltid ska äta för mycket?! Paltkoma i flera veckor framöver.. Pjuh.
  Idag har jag tvättat en massa kläder och jag lånade min fars bil och begav mig ut till min pojkvänsfamilj en sväng. Vi hade trevligt och åt middag där allihop. Mys -mys, men mätt -mätt. :/

  Igår badade Doris, hon är så ren och fin nu. Jag har också köpt ögonrengöring och en riktigt bra ”tätpinnad” kam! =) Använder du antistat till dina katter såhär på vintern? Vi har lite problem med att Doris blir så statisk… :/
  Kram!

 4. christel

  Hej
  -oj va segt det låter -själv hade jag en sådan dag igår (juldagen) låg typ i soffan nästan hela dagen orkade få på tv:n iaf 🙂
  idag har jag varit duktig handlat och d-sugit gått en prommis å nu ska jag göra mina övningar…
  Ha en fortsatt trevlig å mysig helg

Leave a reply