Katten Leo njuter

Se hur han njuter av sin nya favoritplats!
leo

Kan ni se hur han trivs där uppe på huset? Eller är det bara jag men mina ”kärleksögon” som kan det?
Vi blir båda (jag och min älskade sambo) överraskade över hur mycket katterna gillar den nya kattställningen. Vi trodde att de trivdes med de andra kattställningarna men den här ÄLSKAR de. Det är deras oas. Den känns så självklar och så DERAS. Jag är så glad för att jag inte letade efter en annan när det blev fel vid första beställningen. Den är värd att betala nästan 1000 kr mer för. Den är värd varenda öre!
Varje gång jag ser katternas glädje blir jag påmind om hur viktigt det är att följa sin magkänsla! Inte välja den enklaste vägen bara för att den är lätt utan den som känns RÄTT även om det blir lite motigt.

Var är era katters favoritplatser?

Kram så länge!

spacer

5 comments on “Katten Leo njuter

 1. Kattmamma

  Lisa: Det där med tangentbordet låter kul. Jag hade en kisse en gång. Jag tyckte det var så gulligt att ha honom liggandes på skrivbordet när han var liten. Men det var inte alls lika bra när han blev vuxen. Då tog han ju upp halva skrivbordet. Då ångrade jag att jag tillät honom det från början. Det gick ju inte att vänja av honom när han var stor. Så jag fick helt enkelt gilla läget! Hehe

  Dvärghundspossen: Vad är det för katter du har under husgrunden? Låter inte alls något vidare. 🙁

  Det verkar ändå som att katterna ”väljer” rätt ställen. Klösträd, fönsterbrädan osv. Tänk om man hade en katt som älskade att ligga på diskbänken? Liiiiite jobbigt. 🙂

  Kram

 2. Heidi.kattbloggen

  Va härligt att klätterträdet var uppskattat 🙂 Det var fint också. Våra pojkar älskar sitt klätterträd väldigt mycke så det är snart dags för ett nytt eftersom det börjar bli så slitet. Såg jättefina träd på braprylar.se, tänkte köpa därifrån. Deras favvo är nog högst upp i klätterträdet eller sängen.

  Ha en bra dag 🙂

  /Heidi.Kattbloggen

 3. Lisa

  Han ser allt ut att ha det gott där!:) Här hemma är en favorit plats just nu en vanlig låda, ganska liten. Har massor av andra mysiga och bekvämare platser, men just nu är den väldigt populär!:D Sen är ju framför datorn, helst på tangentbordet också väldigt bra..;)
  // Lisa:D

 4. Dvärghundspossen

  Vad mysigt det ser ut! Man kan verkligen förstå att han gillar att ligga där och slappa. Själv verkar jag ha katter under husgrunden… det är svårare att förstå, verkar ju inte så mysigt precis.

 5. christell

  Hej
  vilken mys-favvo-plats… ser verkligen ut att trivas…. mina har lite olika favvo-platser fönsterbädden i lilla sovrummet är väldigt poppis har två så det får plats ett par stycken…
  sen klösmöbeln på balkongen är ju jättepoppis på sommarn, men Rasmus å Baltiz sitter även därute nu… gillar att ha koll på fåglarna å alla som går förbi… sen har vi en klösmöbel i v-rummmet som är poppis åxå är från tyska petfun… uppe i den ligger rasmus å mjölktrmapar så jag fått förstärkt den 🙂 så visst är det värt att ha en el flera klösmöbler… de kan ju även leka och busa i dom…
  Ha det å Kramiz

Leave a reply