En ny trippel-kattbild

En ny trippelbild. Hur mysig? 🙂

(Jag mÄste bara tillÀgga att jag satt alldeles bredvid)

trippelbild

Det dÀr med trippelbilder Àr inte sÄ svÄrt trots allt har jag mÀrkt. Det kÀndes som en stor utmaning till en början, men jag tycker att det gÄr vÀldigt bra. Katterna myser ganska mycket ihop. Det gÀller bara att vara snabb med kameran.
Jag tar vara pĂ„ de flesta tillfĂ€llen dĂ„ de hittar pĂ„ hyss tillsammans och det resulterar i nya trippelbilder med jĂ€mna mellanrum. Lycky me! 🙂

Christell: att du lyckades fĂ„ med alla fem katter pĂ„ en och samma bild. Det Ă€r konst! Det hĂ€nder inte ofta, va? 🙂

spacer

5 comments on “En ny trippel-kattbild

 1. Johanna

  Underbart att se!

 2. Kattmamma

  Hej Ana!
  Kul att du gillar min blogg.
  Det dÀr med att katten kissar pÄ fel stÀllen kan vara bÄde vÀldigt enkelt och vÀldigt svÄrt.
  Man brukar fÄ rÄd att först och frÀmst ta katten till veterinÀren för en kontroll. Man mÄste se att katten Àr frisk innan man kan göra annat.
  Om katten Àr frisk sÄ börjar man titta efter möjliga orsaker. Det brukar vara ganska sÄ svÄrt att hitta orsak och det Àr omöjligt för mig att veta varför den gör sÄ eftersom jag inte vet nÄgonting om er och er situation.
  Maila mig gÀrna pÄ kattlivet@gmail.com och berÀtta mer sÄ ska jag se om jag kan hjÀlpa dig.

  Lycka till

 3. ana

  Hej! Vilken trevlig blogg 🙂 Jag undrar om du skulle vilja hjĂ€lpa mig. Jag har en katthona som Ă€r född i juni. Nu pĂ„ senare tid har hon börjat kissa i vĂ„ran sĂ€ng. Även en gĂ„ng lĂ„g vĂ„rat tĂ€cke i soffan, dĂ„ kissade hon pĂ„ det. Undrar om du vet nĂ„got man kan göra Ă„t det?
  Vi har en till Àldre katt som Àr 3 Är, de delar kattlÄda. Vet inte om det kan ha nÄgot med det att göra. Men det Àr vÀl bra att ge sÄ mycket info som möjligt.
  tack pÄ förhand/ ana

 4. christell

  Hej
  JĂ€ttefint! sĂ„ gulliga dom Ă€r… -nĂ€ inte ofta det hĂ€nder, tvĂ„ och ibland tre brukar gĂ„ bra men hopplöst med alla fem och hade det inte varit för klĂ€ttervĂ€ggen sĂ„ vet ja inte om ja fĂ„tt det alls…. den var precis klar nĂ€r jag lyckades fĂ„nga dom -men sen efter det har inte alla fem varit dĂ€r samtidigt… men allt nytt Ă€r ju kul sĂ„ dĂ„ fĂ„r man passa pĂ„…
  Kramiz

 5. Heidi

  Det Ă€r hĂ€rligt nĂ€r man lyckas fĂ„nga alla sina pĂ€lsklingar pĂ„ samma bild 🙂 vart lite inspirerad sĂ„ jag plockade fram tre bilder (lĂ€ngre ner i mitt senaste inlĂ€gg) dĂ€r alla mina fyra pojkar Ă€r tillsammans :). Ha en bra dag! / Heidi.kattbloggen.com

Leave a reply