Julklapp till katten – Julkattleksak

Vinn en söt Julleksak till din katt!

Nu är det bara 6 tävlingar kvar!

Idag kan ni tävla om en fin julvippa till katten. Vi skaffade en sådan (fast med tomte på) förra året och jag fick gömma den till slut för Elvis kom släpades med den hela tiden med pinnen dragandes efter. Ganska irriterande i längden kan jag säga. Han ville ju såklart att jag skulle leka med han, och det gjorde jag, men han får aldrig nog. 🙂

För att delta: Svara rätt på frågorna i kommentarsfältet.

Fråga 1

Nämn 3 saker som ingår i första hjälpen väskan hos djurkedjan.se?

Fråga 2

Vad är det mest ovanliga/onödiga du köpt till din katt?

Tävlingen avslutas kl 22.30 på söndag.

Lycka till!

Tävlingen sponsras av Djurkedjan.se

Tävlingen är avslutad!

Rätt svar var någon av dessa: luskam, kompress, gasbinda, plåstertejp, våtservetter, färstingplockare, plastpincett, plasthandskar, doseringsspruta i plast och munkorgsband.

Vinnaren idag blev: Harrys människa. Grattis! Kolla din mail strax..

Och som vanligt så startar ny tävling strax! 🙂

spacer

19 comments on “Julklapp till katten – Julkattleksak

 1. Christin Enström

  1. Våtservetter, fästingplockare, plastpincett.

  2. I mina katters ögon så det ovanligaste var matpyramiden som införskaffades för ett par månader sedan. Men som nu uppskattas väldigt mycket 🙂

 2. Linda J

  Tre saker som ingår är kompress, luskam och gasbinda.

  En helt onödig sak jag köpt till missarna är en hammok man hänger över elementet. Båda ratar den. Bagheera valde att sova under den istället.

 3. Cassandra Holm

  Fråga 1. Kompress, gasbinda och våtservetter.
  Fråga 2. Det mest onödiga enligt mig var denna : http://foderbilen.se/orka-petstages-wiggle-worm.html inte för att den var dyr, men jag trodde att Lisa skulle gilla den. Lisa struntade totalt i den och den ligger nog nånstans under sängen och dammar

 4. Jerker Nilsson

  1 luskam, kompress, gasbinda
  2 Den fina selen vi köpte till Rasmus för att han skulle få vara ute i trädgården. Han är livrädd och det går verkligen inte vänja honom. Så nu får han likt Ferdinand sitta där han vill, dock inte under korkeken utan under hammocken på den innätade altanen.

 5. emma rudbeck

  1 1a hjälpen väska innehåller bla plastpincett, plasthandskar och våtservetter

  2 Det mest onödiga jag köpt var en kattlucka då vi hade sommarställe. Jag hade en perser och en skogis så kattlucka var ju jättebra. Vi sågade och grejade och sen satt katt luckan på plats men katterna totalvägrade att gå vare sig ut eller in genom luckan. De satt hellre vid dörren och pep. Hunden en labrador gjorde några tappra försök att ta sig igenom men fick lirkas loss varje gång så hon gav upp sen med. Jag vet inte varför de vägrade. Vi hade katt lucka då jag var liten och det funkade jättebra. Men mina katter hade bestämt sig för att absolut inte gå genom luckan. Annars är det ju en jättebra grej.
  Nu hoppas jag på tur för vinsten är verkligen jättesöt

 6. Kicki

  1. Fästingplockare, kompress, gasbinda.
  2. Förutom alla leksaker som jag tänkt skulle vara roliga och de sedan fnyst åt så är nog den absolut både onödigaste och ovanligaste en mini tiara med strass som bara är ca 3cm i diameter och 2 cm hög fram.
  Den fästes med en på sittande minikamklämma men jag har sphynx. Sen var söt iaf. När hon blir gammal så kanske hon sitter mer still och då kanske jag kan få lägga dit den för ett foto iaf!

 7. Camilla Sandmark

  Hej!
  1.Luskam,fästingplockare och kompresser bl.a.
  2.En kattsele som jag hade tänkt att min katt skulle ha när han var nykastrerad.Tänkte att han skulle få komma ut efter några dagar och gå omkring lite eftersom han är van att vara ute.Han blåvägrade!!Lade sig ner och vägrade gå överhuvudtaget!Den selen ligger väl fortfarande ochskräpar någonstans!

 8. Anna-Lena

  1. I Första hjälpen väskan finns det bl.a kompress, gasbinda, plåstertejp
  från djurkedjan.se

  2. Jag har inte köpt något onödigt till min katt

 9. christell & pälsbollarna

  Hej
  väskan innehåller: kompress, gasbinda, plåstertejp, gasbinda/kompress, våtservetter
  fråga 2: Är nog när jag beställde en petstroller från USA -väntade hela julhelgen på att den skulle komma :)) 3 veckor av hemsk väntan va det, dök upp i början av januari. använder den inte ute men inne vill 5 av katterna åka i den 🙂 Rasmus ensam för det var han jag köpte den till , han var ju blodgivare på den tiden, men flickorna kan åka två å två åt gången Elton älskar åxå att åka i den, så jag kan ju inte göra mej av med den heller. inte så vanligt att kattmammorna har hemma iaf inte här.
  Kram från oss

 10. Ida Flygare

  1) Gasbinda, fästingplockare, munkorgsband…

  2) Det mest onödiga var nog när jag köpte & odlade kattgräs i en liten kruka. Inte var då Electra ett dugg intresserad av det där… 🙂
  Annars tror jag det mesta har kommit till användning.. 🙂

  // Ida F
  i_flygare@live.se

 11. Lisa

  1. våtservetter, fästingplockare och munkorgsband

  2. det mest onödiga är helt klart en leksak som ser ut som en trådrulle, den tittade bara pissen på och sen har han aldrig lekt med den. Så det var inga väl spenderade pengar.

 12. Harrys människa

  Fråga 1. Våtservetter, fästingplockare, plastpincett.

  Fråga 2. Jag har inte köpt något ovanligt, men däremot en del onödigt – speciellt en mysig sovsäck som Harry både vägrar gå in i och ligga på. Så den tar bara upp plats…

 13. Annika Andersson

  1. luskam, kompress, gasbinda
  2. Det mest onödiga är nog Cat It Senses Play Circuit, bara för att våra katter inte alls förstår det roliga med den. De tittar på mig som om jag vore idiot när jag sitter på golvet och leker med den. 😀

 14. Kicki Ryden

  Kompress, gasbinda, plåstertejp

  En kattkorg som katten totalt ignorerade!

 15. Maria Sandqvist

  1. kompress, gasbinda, plåstertejp. Låter som en nyttig sak, som jag borde införskaffa. Man vet aldrig när olyckan är framme.
  2. En elementbädd. Jag trodde mina kisar skulle vilja ligga intill elementet i värmen, men ICKE. Inte någon av katterna har ens provat att ligga i den.

 16. Therese Johansson

  Första hjälpen väskan innehåller: kompress, plåstertejp, plastpincett mm
  Det mest ovanliga jag köpt är en bilsele till katter.
  det mest onödiga, är nog en massa godis som dom ändå inte äter.

 17. Lotta

  Den är jättesöt men eftersom jag vet att Mo skulle ”tröttna” efter en stund så står jag över och låter någon annan vinna den åt sin katt.
  Kram Lotta och nospuss Moses

 18. Anette

  luskam, kompress, gasbinda t ex

  Det mest onödiga var en fin vattenfontän som jag köpte till missarna – och som det visade sig att de var rädda för så den hamnade tyvärr i garderoben = verkligen bortkastade pengar :-(!

 19. Laura

  1: kompress, plåstertejp & munkorgsband
  2: en foderlabirynt som katterna sket fullständigt i… 400:- står och dammar…

Leave a reply