Julklapp för kattägare – prenumeration av tidningen Kattliv

Gratis prenumeration av tidningen Kattliv

Idag har ni chansen att vinna 3 månaders gratis prenumeration av Sveriges största kattidning KATTLIV, med start januari 2012.

 

Vi själva prenumererar på tidningen sedan länge och tycker att den är jättemysig! Så har du inte den än så måste du bara skaffa den. Och nu har du till och med chansen att göra det gratis.

För att delta: Svara rätt på frågorna i kommentarsfältet och skriv ett detaljerat förslag på hur du skulle inreda ett kattrum (släpp loss er fantasi nu). 🙂

Fråga 1

Vad kostar tidningen kattliv i butik?

Fråga 2

När flyttade Blossom in hos oss? (exakt datum)

Lycka till! 

Vinnaren dras kl 23:00 ikväll.

Sponsrat av tidningen Kattliv

Tävlingen är avslutad!

Rätt svar idag var:

1. 59 kr

2. 28 april 2007

Vinnaren är: Helena Löfgren. Idag var det riktigt svårt att välja en vinnare. Alla förslag på kattrum var så mysiga och alla ni hade lite olika detaljer med. Men jag måste välja någon och den jag fastnade lite extra för var Helena Löfgrens kattrum. Heltäckningsmatta, hyllor i olika plan och hängmattor i så varma färger lät otroligt mysigt och fint.

Jag tackar så mycket för alla era fina förslag. Var inte ledsna för att ni inte vann idag. Det är många tävlingar kvar med många fina priser. Om knappt en timma är det dags att tävla igen.. var med oss då!

spacer

16 comments on “Julklapp för kattägare – prenumeration av tidningen Kattliv

 1. Jessica Wetterling

  I mitt dröm kattrum skulle det vara klösmattor på väggarna och roliga ”hyllor” eller liknande som sticker ut från väggen som man kan hoppa runt på och emellan. Det ska finnas bra gömställen och många leksaker som låter och är spännande. Det ska finnas en fontän med fräscht dricksvatten och kattgräs planterat. Självklart ska det finnas favoritmaten och en myshörna med filtar.

  Fråga 1: Kattliv kostar 59kr
  Fråga 2: Blossom flyttade in 28 april 2007

 2. Emma och katten Flisan

  1. 59 kr

  2. 28 april 2007

  Kattrummet skulle dekoreras med en otroligt mysig och stor bädd med massa kuddar och plädar, bädden ska stå bredvid ettt varmt element. På elementet ska det också finnas en bädd, en sån där hängmatta. Det ska finnas en stor klösmöbel och massa leksaker samt såklart en fin matta med de fina matskålarna på. På dörren ska det vara en fin bild med katten/katterna och namnet/namnen. I ena hörnet ska ett fint bord stå, där ska det finnas massa saker för att göra katten ännu finare (om det går), men kammar, borstar m.m. På väggen ska det också finnas ett vackert skåp där mat och godis förvararas. Sist, men inte minst, en lite lucka ut till en utegård så att katten kan få gå ut och in som han/hon känner för det. Men matte ska även kunna låsa denna lucka ibland.

  Oj, blev visst en novell istället, så slutade babbla nu :p.

 3. Helena Löfgren

  1. 59:-
  2. 28 april 2007

  Om jag fick inreda ett kattrum skulle det vara hyllor efter väggarna i olika nivåer, ett eller två mindre skalade och oljade träd att klättra i + ngr. hyllor i dessa att ligga på. Ett stort klöströd inköpt från ngt. företag som har med grova stommar, står i ett hörn, kanske två sådana. Golvet är täckt av ngn. sorts mjuk korthårig heltäckningsmatta. Ett helt gäng hängmattor ska det också finnas, eftersom mina katter ÄLSKAR dessa. 🙂 På golvet finns det massor med olika aktivitets leksaker, en tunna av typ ”fat” och flertalet mjuka bäddar.Där står också ett stort glasskåp med katternas priser från utställningar. En riktigt stor vatten fontän finns där också. Alla färger i rummet går i grönt, brunt och vitt.

 4. Lillemor

  1.59 kr
  2. 28 april 2007

  I mitt kattrum skulle de finnas flere klätterträd,kojor att gömma sej i ,tunnlar på golvet,massor med mysiga sovplatser högt upp..hyllor på väggarna som bildar trappsteg..riktiga babygym,med råttor hängandes(väldigt populärt hos mej)De är ju lite så,att när man inreder att kattrum,så blir man aldrig färdig..kommer hela tiden på nya grejer 🙂 och hängmattor(inte människostora)

 5. Victoria Svensson

  Fråga 1
  Svar: 59 kr

  Fråga 2
  Svar: 28 april 2007

 6. Helena Löfgren

  Hej.

  Tänkte försöka mej på att tävla igen, men jag kan inte se kommentarfältet?
  Är det ngt. jag ska göra först för att kunna se det eller?
  Vänligen
  Helena

 7. Jerker Nilsson

  59 kr

  28 april 2007

  Jag skulle slänga ut fönsterna till uterummet och bygga ett kattrum med mycket levande växter som fick det hela att se ut som en djungel där katterna verkligen kunde klättra upp och ner och inte behöva komma ner mer än för att äta och gå på toa om de inte ville.

 8. Louise

  1. 59kr

  2. 28 april 2007 flyttade Blossom in till er 🙂

  Om jag hade ett helt rum för bara min goa kattflicka så skulle golvet vara täckt med kuddar och lektunnlar (för hon älskar att leka bland dem), väggarna skulle tapetseras med heltäckningsmattor för de är väldigt klättervänliga och det skulle finnas hyllplan i olika höjder där man kunde ligga och hålla span.

  Tjocka rep hängande från taket skulle jag också ha, där man kan klättra riktigt högt upp. I repens ändar skulle det vara fjädrar, massa fjädrar att leka med och ”döda”. Kanske skulle det vara ”hängande matskålar” dit man kan klättra upp och få sig en godbit.

  Ena väggen skulle vara ett panoramafönster så min prinsessa kan se ut över trädgården och alla spännande saker som finns där.

  Pricken över i’et skulle vara en lucka till en rastgård ytanför rummet.

  Ha det gott!

 9. Gurra

  Fråga 1. Vad kostar tidningen kattliv i butik?
  59 kr

  Fråga 2. När flyttade Blossom in hos oss? (exakt datum)
  Hon flyttade in 28 april 2007.

  Om jag skulle inreda ett kattrum skulle jag fixa ett stort brett fönsterbräde där katterna skulle kunna sola och mysa på dagarna. Jag skulle fixa ett akvarium och stora fönster med fågelvänliga träd utanför som Tv. Jag skulle köpa fina klätterträd och göra klättervänliga hyllor som skulle gå ändå upp till taket. Det skulle finnas många mysiga krypin, sovställen och varma fällar. Och så klart en mysig säng för både hussar, mattat och katter och leksaker som vi alla skulle kunna leka med tillsammans.

 10. Laura

  1. 59 kr
  2. 28 april 2007

  Drömmen är att när vi flyttar till hus ha en kattrum för våra 4 pälsbollar. Den kommer inredas i beige, grå och vit. Fönsterbrädan ska vara extra bred så vi kan fixa lite mysiga sovplatser åt de eller kanske utkikarplatser ska man kalla det 😉 2 stora katträd i beige, har redan en sådan: http://www.ebay.de/itm/Katzenbaum-Kratzbaum-Katzenkratzbaum-Katzen-Baum-Sisalsaulen-Kletterbaum-Neu-/350508873658?pt=de_haus_garten_tierbedarf_katzen&hash=item519bf4f7ba#ht_5817wt_1139 men ska köpa en till större när vi flyttar. Och en massa hyllor på vägarna som katterna kan hoppa på, springa och vila när de blir trötta. Samt en av vägarna ska bli klädd i en matta (sisalliknande) för att de ska kunna klösa hur mycket de vill och klättra på den också 🙂
  Det är ungefär så jag tänker mig det, plus att från deras rum ska det gå en kattlucka ut till den innätade kattgården!

 11. Ann-Louise Gerdin

  Kattliv kostar 59:-/nr i handeln.
  28/7-2007 kom nog Blossom hem…
  Hemma har vi lite ”hemliga platser” kartonger över garderober, utrymmen bakom förvaringslådor i hyllor.
  Det jag skulle vilja göra nu är att utöka spänningen med den nätade altanen. Göra lite hemliga nätade gångar och skrymslen utanför altanen. Det får bli ett projekt inför sommaren. Vi har två härliga birmor: Napoleon och Josephine.

 12. Ida & Electra

  Om jag hade chansen att inreda ett helt rum åt Electra skulle jag bygga tunnlar uppe i taket, göra sköna sovplatser på varma ställen så som vid elementen. Ha mycket klätter-bara träd osv!

  1) 59 kr

  2) 27 januari 2007.

  // Ida F & Electra
  i_flygare@live.se

 13. Tessan

  1. 59 kr
  2. 28 april 2007
  3. Om jag hade ett rum bara för katter så skulle det finnas ett klätterträd, en varm (eller flera) gosiga platser att sova på. T ex en bädd som man hänger på elementet. Det skulle också finnas någor mjukt att ligga på i fönstret (min katt älskat att ligga i fönstret och titta ut). Gärna en kattunnell och annat att krypa in i.

 14. Camilla Sandmark

  1.59 kr
  2.28 april 2007
  Jag skulle ha många olika klätterställningar,tunnlar,ett klätternät efter väggen och en djungelhörna med olika växter.

 15. Annika

  Jag skulle ha flera stockar från golv till tak som var täckta med sisalmatta eller något annat som är klös och klättervänligt. Jag skulle ha broar högt uppe i taket och jag skulle ha hängmattor i ”träden” så katterna haft ställen att sova och spana på.

  1. 59 kr
  2. 28 april 2007

 16. Linda Sohlström

  1. 59 kronor
  2. 28 april 2007

  Om jag fick inreda ett kattrum skulle det finnas massor av igloos och krypin, klösträd från golv till tak och hyllplan på alla väggar i olika höjder där katterna kan springa runt eller ligga och vila. Jag skulle plantera kattgräs och ampelliljor i stora krukor och väggarna skulle bestå av ditmålade fåglar, insekter och annat gott. En vägg skulle jag klä i sisalmatta, där skulle katterna kunna klösa och klättra bäst de ville. Rummet skulle dofta svagt av kattmynta som jag skulle odla egen och fylla leksaker med. Sen skulle där finnas en säng som jag kunde sova i, för inte vill jag sova utan katterna inte 🙂

Leave a reply