Dog & Cat Body

Dog & Cat Body

Disney testar Dog & Cat Body

Elvis testar Dog & Cat Body

Dog & Cat Body är ingen vanliga kattklädsel. ”Linnet” är speciellt framtaget för opererade djur för att skydda såret från bl.a deras egna tungor men även från smuts och repor. Det har utvecklats i nära samarbete med veterinären. Om och när man behöver ett sådant linne är individuellt. Vi skaffade det när vi kastrerade Blossom. Elvis hade då flyttat in och han tuttade på henne ganska mycket. Vi var oroliga att han skulle fortsätta tutta när hon var nyopererad och det ville vi inte. För att undvika det tänkte vi paketera henne i den här dräkten. Men som tur var behövdes det aldrig men när vi ändå köpte det så fick Elvis och Disney agera testkatter.
Man kan lätt se hur missnöjda kissarna är med den idén, svansarna piskar på och de vågar inte röra sig ur fläcken. 🙂 Elvis kände sig en aning paraliserad i den här dressen medans Disney tog det ganska så bra men stack på en gång när plagget åkte av. hihi

Linnet finns i alla möjliga storlekar (även för hästar) men bara i en färg. Kostar skjortan gör den oxå. Inte mindre än 230 spänn. Tanken var god men en aning onödig! Som en hel del annat.. hihi

spacer

14 comments on “Dog & Cat Body

 1. Agnes

  Jag köpte min på en veterinärklinik..

 2. Sara

  Vår lilla orientalkatttflick ska kastreras imorgon och jag skulle gärna vilja få tag på ovan body. Var kan man köpa den? Har googlat med inte hittat någon info… 🙁 Håller tummarna att man kan få tag på en sådan någonstans i Stockholmsområdet..

 3. Carina ( Mickaela´s)

  Åhh va sött! Cool kattblogg, jag har ochså 4 katter men har dock inte lagt ut några bilder ännu. Skriver om Mode, men funderade faktiskt först på att skriva om katter.

 4. Tina

  Haha, ja den ser ju inte så bekväm ut 😉 När min Shira hade sår på hasen så sydde jag en liten ”pyjamas” till henne som bara täckte bakbenen och ryggen och så satt den fast under magen och i ett halsband. Hon tyckte väl inte den var så rolig att ha på sig, men mer effektivt än bandage som bara åker av! 🙂 Tips! Sy själv 🙂

 5. Smink

  Hittade din blogg riktigt bra!! *S*

 6. Kattmamma

  Hej Sofhi och välkommen!

  Nu har jag lagt till dig under kattlänkar. 🙂

 7. Sofhi

  Hej!
  Älskar bloggen! Har själv en bondkatt på snart tre år.
  Du länkas på min egen blogg!

 8. Kattmamma

  Skrollan: Visst kan man göra egna kläder. 🙂 Den här bodyn är en ganska så onödig grej att ha.. men men är man tokig så är man.. hihi

  Lotta: Ahahaha jag tror jag dör.. du har så rätt.. Elvis är ju liten där så han förstår inte vad det är som händer. Disney har fått vara med om ett och annat innan så hon vet att det bara är en till grej som matte fått för sig.. hihi

  Kramar

 9. Lotta & Moses

  Hihi, Disney ser ut som om hon tänker ”jaja, låt henne hållas ett tag så blir jag snart av med den” men Elvis verkar snarare tänka ”jag har inget på mig, jag har inget på mig…..”
  Kram å tass

 10. skrollan

  Hej jag fixa egna tröjor till min katt ,, ett par långkalsonger som jag klippte till. Min Lizzy gilla det inte den första timmen,, men sen har det gått bra men denna jag har går inte över bakbenen,, för det gilla hon inte alls. Snart ska vi ta styngen så då slipper hon tröja .. liknar en stor korv

 11. Kattmamma

  Ninni: Välkommen och tack! 🙂

  Visst var Disney söt i sin dräkt. 🙂 Elvis ser ut som en korv i sin.. hehe
  Kramar

 12. Emma

  Naw vad söta dom var i den bodyn men jag håller nog med dig om att det är lite oödigt, själv hade nog inte mina katter gått med på att bara prova nä det hade dom inte gillat alls.
  kram

 13. Ninni

  Kul att hitta in hit ! Surfar runt och ramlade in.
  Fina kattor! Fiffiga ”tröjor” – har faktiskt aldrig sett förut.

 14. Torsten

  Haha Disney var skitsöt i sin 😛

Leave a reply