Visitkort hos Visitkortexperten!

TÄVLING        TÄVLING        TÄVLING

Just nu pågår en tävling i samarbete mellan Startblogg och Visitkortexperten.

För att vara med i tävlingen:

 • Skriv ett inlägg om VisitkortExperten.se och länka till Visitkortexperten.
 • Länken till inlägget mailar du sedan till info@higo.se med ditt namn och telefonnummer.

Det ska väljas ut 2 st vinnare som kommer att få 300 exklusiva visitkort var, designade efter sina önskemål.

Jag har gjort mina visitkort hos Visitkortexperten i samband med namnbytet och jag är hur nöjd som helst! Jag kan inte bli nöjdare.

Kolla själva.. Superfina!!

Mitt visitkort från Visitkortexerten


Det är så viktigt att man är stolt över sitt visitkort annars kan det ta emot att dela ut dem. Och det är ju det som är meningen!? Jag ger bort mina till höger och vänster. Jag frågar ”nästan” alla jag träffar om de gillar katter och gör de det så får de mitt visitkort direkt. Alla blir lika glada! 🙂
Det är inte så lätt att komma ihåg en adress om man bara nämner det i samtalet. Jag vet att många glömde av min tidigare men nu har de ingen ursäkt längre. 😉

Många som har webbshop skickar med visitkort tillsammans med beställningen. Smart sätt att lämna ett spår efter sig, tycker jag.

Just nu pågår även en kampanj på Visitkortexperten där man får 20% rabatt på sin beställning. Missa inte det!

spacer

2 comments on “Visitkort hos Visitkortexperten!

 1. Kattmamma

  Hej Skorpan!

  Det låter jobbigt, det du beskriver. Jag ska se om jag kan hjälpa dig. 🙂
  Om vi börjar med hårproblemet:
  Ja, vi har specialfoder för just hårproblem. Den heter Intense Hairball 34 och är väldigt omtyckt av katterna.
  Har du testat Furminator? Den ska vara bra. (den funkade dock inte på oss)
  Vilka kammar/borstar använder du? Det kan spela stor roll. Jag fick löst Leos hårproblem genom att skaffa bra schampo och balsam (sommerwind) och mirakelkammen. Kanon bra grejer! Det räcker tyvärr inte att bara kamma katter dagligen, man måste ha bra verktyg till det.

  Vet du om katten är kastrerad eller steriliserad? Det här med att din katt skriker kan bero på det. Blir honan bara steriliserad så behåller hon sitt löpbeteende.

  Hoppas att du fått lite svar. Återkom gärna om du har fler frågor!
  Lycka till..

 2. Skorpan

  Hej,
  jag hade turen attt hitta din blogg nyss. Eftersom du också har långhårskatter, kanke du kan hjälpa mig. Jag har en underbar gammal (16år) mainecoon (jag är 3:dje ägaren, hon hårar av sig så mycket och kräks också upp hårbollar ibland trots daglig kamning. Får dina katter speciellt foder för långhåringar?
  Det STORA problemet är att hon skriker -samma rytande låten som när hon löpte(hon är kastrerad sedan flera år). Hon väcker mig på nättera och jag väntar bara på klagomål från grannar. Det här har accelererat sedan hon opererades för juvercancer i november. Har du varit med om det, har du något tips?

Leave a reply