Rosa kattungeset till kattflicka

Rosa kattungeset till kattflicka

Vad behöver man till en kattunge egentligen? Vet ni det så här på rak arm? Det satt jag och tänkte på igår kväll. Då fick jag en idé om att jag ska sätta ihop ett collage med alla kattunge saker som behövs när vi ska välkomna den nya kattungen hem till oss. Sagt och gjort! Och för att det ska bli ännu roligare delade jag upp det i rosa och blått. Åhh roligt var det, det kan jag lova er.

Att göra det här inlägget har tagit mig hela natten men det var det värt. Att leta efter rosa saker till en kattunge flicka var bara så kul att jag inte kunde gå och lägga mig.

Nu ska jag sätta igång och leta efter Kattungeset till kattpojke. Spännande! Undrar om det finns lika mycket fint till kattpojke som det finns till kattflicka?

1. Royal Canin – kattungemat

2. Matskål/vattenskål (min absoluta favorit)

3. Kattlåda + kattsand (gullig hjärtekattlåda)

4. Transportbur (den finaste transportbur jag sett)

5. Kattbok (Kattägarens Handbok, min personliga favorti)

6. Mirakelkam (den bästa kammen på marknaden)

7. Lektunnel (liten kattunge tunnel)

8. Kattleksaker (mynta kuddar i söta färger)

9. Schampo (kattunge schampo, hittade ingen balsam?)

10. Klösmöbel (inte så stor, lagom till kattungar)

11. Kattbädd (den gulligaste jag hittat)

12. Klotång (den minsta jag hittat)

Fick jag med allt eller skulle ni vilja komplettera listan?

spacer

9 comments on “Rosa kattungeset till kattflicka

 1. christell

  Hej igen
  -nä jag har inte kollat in affären än men det blir nån dag -hoppas jag… min nacke är ju som värst vid middan så det är jobbigt att ta sej ut vid 12-tiden, men måste ta mej dit ju… har varit i 2 st djuraffärer arken zoo och binas men de var så där… 🙁 Hoppas kursen blir bra nu då… 🙂
  a det å kramiz

 2. Kattmamma

  Christell, det är inte konstigt att du blev parkerad. Det var egentligen inte du som var parkerad 🙂 utan domänen kattlivet.se. Men nu verkar det som att allt är som det ska. Skönt!

  Har du varit i Vallda i djuraffären än?

  Kram

 3. Kattmamma

  På nätet… 🙂 Visst var den snygg!?!?
  Skämt åsido.. Jag kommer inte ihåg faktiskt men kan försöka leta fram den igen om du vill?

 4. nadja

  var hitta du den rosa kattburen?

 5. christell

  Hej
  Tack… Såg att du bytt namn -bra för då kan andra hitta hit… konstigt att jag blev parkerad men nu verkar det ju funka iaf.:) Jo allt oki med mej… -blir väl kvar här i k-backa en mån till iaf. det är så lugnt å skönt å gosarna trivs jättebra så det är skönt… ska nog behålla våran lgh i m-dal iaf -var ju våran så det är mycke minnen men den ligger så bra och området är bra…
  Olivia har varit med å gått i sele här ute -så modig å så söt -jätteduktig Rasmus har åxå varit med ute men han vill hellre gå på kvällen när det är mörkt -han tror han är osynlig då 🙂 token…
  Ha det å Kramizar

 6. Kattmamma

  Christell, jag har märkt att du var borta. 🙂 Kul att du är tillbaka!
  Som du kanske ser så har det blivit lite ändringar på sidan, bl.a namnbyte. Men båda namnen fungerar just nu så det är inget ni märker av.

  Allt bra med dig annars?
  KRAM

 7. Kattmamma

  Hej Therese!
  Katten på headern är inte min. Men som du säger så är de väldigt lika. 🙂
  Först och främst GRATTIS till dina små mirakel. Söta små korvar. 🙂
  Jag skulle vilja rekommendera dig en bok om avel: Kattuppfödning-avel & genetik – Ylva Stockelberg. Där hittar du allt du behöver veta om kattavel. Annars kan du kontakta olika uppfödare och se om någon är villig att finnas där för dig? Ragdoll uppfödare brukar vara gulliga och de hittar du på http://www.ragdollklubben.com under uppfödare. Skicka iväg ett mail till några och se vad du får för respons.
  När det gäller olika sidor så har jag inte så bra koll. Jag kollar mest i böcker. Men det finns säkert, det gäller bara att gräva fram dem. 🙂
  Har du någon specifik fråga som du vill ha svar på så kan jag försöka leta fram svaret till dig.

  Lycka till! Kram

 8. Therese

  Hej!
  Din katt på headern, längst till vänster, är såå lik min katt Nora. Fast hon har en ljus korv i ansiktet. Var bara tvungen att kommentera 😛
  Min katt fick inatt sin (och min) första kull. Det råkar inte vara så att du vet, eller känner till nån bra sida, om vad man ska tänka på och så. Saker som hur mycket jag behöver finnas till hands, om det är nåt jag bör göra, när man ska boka veterinärbesök och andra viktiga saker jag kan göra för att underlätta för mamma katt och kattungarna, samt hålla dem friska såklart!
  Mvh Therese

 9. christell

  Hej
  å så mycket du bloggat om -jag har ju inte kommit in här utan… stod att din hemsida var parkerad hos loopia….
  Jättesöta grejer till katt-tjejer… å sockorna -jag bara älskar sockor med kattmoriv -har en del sådana… 🙂
  Så söt pläden blev i buren -de vänjer sej säkert…
  ha det å Kram

Leave a reply