En perfekt dyna till transportburen för din katt

Dyna till transportburen

En annan sak som jag handlade häromdagen var den här söta dynan. Så enkel men samtidigt så otroligt praktisk. Jag förstår inte varför jag inte handlade sånt tidigare, det är ju så nödvändigt. Varför ska man använda sig av handdukar som ändå är för stora när man kan ha dynor som passar som handen i handsken. Jag förstår inte hur jag kunde ha missat en sån viktig detalj bland alla kattgrejer. 🙂
Nu är jag på god väg att ta igen allt viktigt jag missat.
För visst kan man använda handukar och annat, det är absolut inget fel i det, men varför om det finns riktiga kattgrejer? Mmm det är kattgalningen som talar om ni undrade. Hehe

Pris: 58 kr

Och som ni redan vet så är två dynor till på väg hem till oss. Längtar!!

spacer

5 comments on “En perfekt dyna till transportburen för din katt

 1. Christell

  Oki ska kolla det då 🙂

 2. Kattmamma

  Den hittade jag hos Vallda Hund & Katt. Min favoritaffär så klart. 🙂
  Jag tror att jag tog den sista men hon kanske hittade fler.
  Annars så kan man be henne beställa. Jag kommer köpa fler sådana. Väldigt praktisk.

 3. Christell

  Vart hittade du denna dyna ser jättemysig ut…:)

 4. nadja

  mirakelkammen vad är det för kam och var kan man köpa den ?

Leave a reply