Julklappstips för katt! Kattsoffa

♦ Julklappstips för katt – 18 December 2009 ♦

jul

Den här soffan tycker jag är vrålsnygg! Den är annorlunda, brun-beige 🙂 och alldeles fantastisk. Jag tycker egentligen inte att man ska handla bäddar till katter eftersom de aldrig använder det man köper. De går ändå och lägger sig i soffan, sängen eller varför inte i kattställningen. Om jag får välja så ska katten ligga i knät. 🙂 Av den enkla anledningen tycker jag att kattbäddar är att slösa pengar men jag måste erkänna att jag blir sugen på att skaffa en när jag ser sådana skönheter.

kattsoffa

Vad tycker ni? Är den snygg?

spacer

3 comments on “Julklappstips för katt! Kattsoffa

 1. Pet Design

  Hej,

  Den ser ganska mysig ut 🙂

  Kolla in på vår sida, där kan du hitta en hel del designmöbler till din katt eller hund för den delen.

  Mvh
  Maria

  http://www.petdesign.se – Design till din bästa vän!

 2. Kattmamma

  Hej hej!
  Har du bild på din soffa? Rotting älskar jag! 🙂
  Du har massa fina grejer du!
  KRAM

 3. christel

  Hej å vilka fina tips… 🙂 skönt att du är tebax… jättesnygg soffa -har en till våra, en rottingsoffa köpt på hundavd -den används i perioder…
  Ha det å Kram

Leave a reply