Julklappstips för katt! 4/12-2009

♦ Julklappstips för katt – 4 December 2009 ♦

 

katter

Dagens tips har legat på vår önskelista ett bra tag nu. Det har bara inte blivit av att vi skaffat den än. Den här kattsäcken känns verkligen så rätt för katter. De flesta katter gillar krypin av något slag där de kan låtsas att de inte finns. *Fniss* Då blir ju den perfekt ju. 🙂 Den är riktigt, riktigt fin! Jag har väl nämnt för er tidigare att jag är liiiite svag för brun/beige färgkombination. Tänk så knepigt? Det känns som att jag skulle kunna köpa vad som helst bara för att det var brun/beiget. Hihi

Så är det inte i det fallet. Det är inte därför jag vill ha den. Hihi Men det är så klart ingen nackdel att kattsäcken är brun/beige! 🙂

kattsäck

Den ligger högst upp på önskelistan just nu!

spacer

Leave a reply