Rosa Fresh Flow vattenfontän

Fresh Flow vattenfontän

Bild-2_2

Visste ni att det fanns fler färger av den populära vattenfontänen? Det visste inte jag!!! Jag vet inte heller vart man kan köpa dem. Jag sätter genast igång och börjar leta. Behöver jag säga att den rosa kommer beställas hem på direkten? 🙂

Vilken färg gillar ni bäst?

spacer

4 comments on “Rosa Fresh Flow vattenfontän

 1. nadja

  jag gillar oxå den rosa bäst 🙂

 2. christell

  WOW så snygg i rosa, visste inte att den fanns i rosa å ja som precis köpt en…:( beige å svart har jag sett, men inte de andra färgerna… fast beige fanns inte heller när jag köpte våran…därför blev det en vit, svart tror jag suger åt sej damm å päls… roligt med lite färger -tycker jag…:)

 3. Kattmamma

  Den svarta finns att köpa lite överallt i Sverige men den rosa har jag aldrig sett.. Den måste jag bara ha. 🙂

 4. Heidi.kattbloggen

  Va finns dom i flera färger?!?! Va snygga dom var, säg till så fort du hittar vart man kan beställa dom. Har själv den vita hemma men den rosa och svarta var väldigt fina också 🙂

Leave a reply