Djurens Vänner i Borås = en stor j*vla BLUFF!!

Varnar känsliga tittare!

Jag har sett detta lite överallt på sistone och tänkte nu hjälpa till att sprida budskapet! För vad ni än gör så ska ni inte lämna in katter till det här stället! De gör allt annat än det ni tror. Tanken var säkert att de skulle hjälpa till att omplacera katter som av någon anledning inte kunde bo kvar i sitt hem. Men deras avsikt är inte att hjälpa den stackars kissen till ett annat hem. Nej då! De tänker döda den och lägga den i en svart sopsäck. Där kommer den att ligga tills någon orkar ta säcken och slänga den på soptippen. Det är vad de sysslar med. Och här pratar vi inte om ngn humanitär avlivning inte!
Är det något som gör mig arg så är det just en sån meningslöshet! Finns det ngn gräns för idioti, tro? Att beskriva detta elände med ord är nästintill omöjligt. Det är så vansinnigt kallblodigt och elakt så jag saknar ord. Hakan hänger nere vid fötterna. Man tror inte att detta är sant, man tror att man har läst fel. Men nejdå. Det är på riktigt! Det är många kissar som har fått sluta sina dagar på det här sättet. Hjälp till att sprida detta så inte fler behöver göra det!
Varför starta en hjälporganisation om man inte har för avsikt att hjälpa? Helt j*vla meningslöst!!! Se själva:

Bild-1

Ser ganska mysigt ut

Bild-2

Inte alls lika mysigt på insidan! Kan detta vara matplatsen, tro?

Bild-3

Skit överallt, i alla hörn!

Bild-4

Transportburar överallt, vissa helt nya.

Bild-5

Samma gäller kattlådor. Helt oanvända!

Bild-6

Det här är alltså det som är kvar av den oskyldiga kissen. Ser ni tassen? Fy, jag mår illa!!!

Här kan ni se hela reportaget: djurens-vänner-sept-2009

spacer

4 comments on “Djurens Vänner i Borås = en stor j*vla BLUFF!!

 1. nadja

  gud vad hemskt hur kan man bara lämna ett liv så där,det är så känslo kallt gjort!!vilka idioter

 2. Kattmamma

  Johanna säg till när du öppnar katthemmet. Jag vill gärna bidra på något sätt!

  Tänk va mycket det är som händer som man inte har någon aning om.
  Elakheten har inga gränser ibland. Jag äcklas oxå av sånt.
  Men jag tror på karma och jag hoppas att den dåliga karman kommer tillbaka till de människorna på något sätt så de känner av vad de gjort.. Ush..

 3. Johanna

  Fy fan!!!!!!!!!! Jag får tårar av att kolla på detta! Mår så illa och känner enormt medlidande för katter!! Den dagen jag lyckas samla ihop tillräckligt mkt pengar kommer jag att öppna ett katthem och ge katterna både trygghet och kärlek! Det är min dröm!!
  FY fan att det finns så mycket hemska människor!!!!! Jag äcklas!

 4. Heidi.kattbloggen

  Håller med dig om att detta är oacceptabelt och så j*vla vidrigt!! Usch usch usch!!! Jag har också skrivit om detta och tänker göra det igen för att folk skall bli varnade! Dom skall åka fast dom där vidriga människorna/människan som är skyldig. Man börjar gråta när man tänker på vilket öde katterna har fått möta 🙁 …… Tur att våra egna katter har kärlek, trygghet, mat och värme.

Leave a reply