Äntligen!

Äntligen får jag visa er presenten som jag köpt till katterna på min semesterresa. Jag letade efter något annorlunda som jag inte sett i Sverige och hittade den här:

CIMG6330

En trollerihatt! De tre små leksakerna sitter fast i hatten. Jag tyckte att det var en annorlunda leksak som kan vara lite rolig för våra små bortskämda bajskorvar. Vad tror ni de säger? De har knappt varit framme och nosat på den. Så nu har vi ännu en leksak som samlar damm. 🙂

Men inte så länge till. Det verkar som att vi snart får åka till katthemmet och lämna av lite grejer. Det skulle kännas skönt. Skönt för oss som har samlat på oss en del kattgrejer som vi inte har någon användning för men framförallt att de grejerna kan göra en annan kisse glad, kanske tom flera stycken. *Längtar*

spacer

2 comments on “Äntligen!

  1. Bizi

    vilken fräck sak! fast mina ahde väll tittat på den o konstaterat att skrammelråttorna är roligare….

  2. Natalie

    Den såg väldigt rolig ut! Hoppas att katterna snart intresserar sig för den 🙂

Leave a reply