Katten manipulerar skjortan av dig

Expressen skrev idag en artikel om katter som manipulerar sina ägare. Först när jag bara såg rubriken tänkte jag; kan det verkligen stämma? Det är väl ändå vi som bestämmer här hemma, eller!? Efter att ha läst hela artikeln är det bara att konstatera… Katter lurar skjortan av oss! 😉
För visst är det så att katter vet exakt hur de ska gå tillväga och använder sig av alla möjliga medel. De får alltid som de vill.. förr eller senare.

Jag tänker mest på det som skrevs i artikeln om det jobbiga spinnandet. Exakt så gör Blossom på morgnarna. Spinner så det nästan blir irriterande men ändå gulligt. Sådär att man inte kan somna så länge hon håller på men inte heller tillräckligt så man blir irriterad. Hehe!
En annan grej håller Disney på med. Varje morgon så fort jag vaknar springer hon efter mig (zickzackar mellan mina ben) med svansen i vädret. Hon är ute efter sin frukost som består av lite mjukmat. Hon ger sig inte förrän hon får sin mat. Det har gått såpass långt att hon får sin mat innan jag får mitt kaffe. Hehe! Delvist för att hon är så gullig men mest för att jag inte ska råka trampa på henne. Hur bråttom jag än har så tvingar hon fram sin frukost.

Jaaaaa, jag tror nog trots allt att vi kattägare blir lurade av våra katter att det är vi som bestämmer. I själva verket är det katterna som styr oss efter sitt eget tycke…

Vad tror ni? Gulligt eller uträknande?

Läs Expressens artikel här

spacer

One comment on “Katten manipulerar skjortan av dig

  1. sofie

    Haha, Det där känns ju som – no news- för oss kattägare! Det är bara att konstatera, Vi äger inte katten, katten äger oss!
    Ha det bra!:D Kram!

Leave a reply